Βίντεο σοκ: Γυναίκες με μπούρκα παίζουν άγριο ξύλο και πετούν επανειλημμένα ένα μωρό στο έδαφος
7 months, 12 days ago
6

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που τις οδήγησε σε αυτήν την ακραία συμπεριφορά

Ένα άκρως σοκαριστικό βίντεο κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου, και δείχνει πέντε γυναίκες να παίζουν άγριο ξύλο στη μέση ενός κεντρικού δρόμου του Ριάντ.

Η μία μάλιστα από αυτές κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, το οποίο πέφτει επανειλημμένα στο έδαφος, και κλαίει γοερά χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οδηγό που βρέθηκε μπροστά στην ακατανόητη σκηνή, και δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία για τον λόγο που έκανε τις πέντε γυναίκες να πιαστούν στα χέρια.

Όλες οι εμπλεκόμενες είναι ντυμένες με μπούρκα, όπως συνηθίζεται εξάλλου στη συντηρητικά μουσουλμανική Σαουδική Αραβία.

Στο κλιπ που έχει γίνει viral, δύο από τις γυναίκες προσπαθούν μανιασμένα να χτυπήσουν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα το μωρό που κρατάει η γυναίκα δεξιά να πέφτει συνεχώς στο έδαφος, χωρίς η άλλη να σταματά δευτερόλεπτο στην επίθεση.

Ακριβώς δίπλα τους τρεις άλλες γυναίκες έχουν εμπλακεί επίσης σε καυγά, προσπαθώντας να ξεσκίσει η μία τη μαντίλα της άλλης, προφανώς για να φτάσουν… στο μαλλί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όση ώρα κρατάει ο καυγάς, κανείς δεν σπεύδει να χωρίσει τις πέντε γυναίκες ή τουλάχιστον να βοηθήσει το παιδάκι.