Βουτιά στο κενό για τον Mr Υφήλιο – Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ μετά από πτώση από παράθυρο
1 year, 10 months ago
6

O αθλητής και ηθοποιός είναι στη ΜΕΘ μετά από πτώση που είχε από παράθυρο.

Τον αποκαλούσαν Arnold 2.0. Λίγα χρόνια πριν η λεγόμενη «δεύτερη έκδοση» του Άρνολντ,

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος Αυστραλός bodybuilder Κάλουμ φον Μόγκερ.

O αθλητής και ηθοποιός είναι στη ΜΕΘ μετά από πτώση που είχε από παράθυρο.

Ο ίδιος είχε κατά καιρούς πάθει διάφορα ατυχήματα μετά από ριψοκίνδυνα κόλπα για χάρη της δημοσιότητας και με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης Παρασκευής.

Ο Αυστραλός έκανε βουτιά στο κενό και πέρασε μέσα από τζάμι κατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο Κάλουμ φον Μόγκερ, που πολλοί αποκαλούσαν Arnold 2.0, χτύπησε σοβαρά την σπονδυλική του στήλη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο συνάδελφός του bodybuilder και YouTuber, Νικ Τρίγκιλι, δήλωσε ότι ο τρεις φορές νικητής του διαγωνισμού Μr Υφήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε τεχνητό κώμα.

Όπως αναφέρουν αυστραλιανά Μέσα, η οικογένεια του bodybuilder πρόσφατα τον έδιωξε από το σπίτι του στην Αυστραλία. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, ο Μόγκερ έγραψε: «Όλοι έχουν ένα παρελθόν. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Παραδέχομαι ότι έκανα πολλά λάθη πολλές φορές. Αλλά δεν με νοιάζει να μένω στις αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μαθαίνω από τα λάθη μου και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Τα θετικά επιτεύγματα στη ζωή μου υπερτερούν κατά πολύ από τις ατυχίες που είχα στην πορεία. Το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι η συγχώρεσή σας, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να προχωρώ και πάλι στον σωστό δρόμο».

Δείτε τις αναρτήσεις

 

 

in.gr