Βρετανία: Καρέ Καρέ η σύλληψη άνδρα που είχε δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και τον αυτιστικό γιο της
3 months, 17 days ago
6

Η κάμερα του ελικοπτέρου της αστυνομίας κατέγραψε καρέ καρέ τη σύλληψη του δολοφόνου.

Ο 30χρονος Ντάνιελ Μπάλτον από το Louth του Lincolnshire στην Βρετανία, πίστευε ότι ο αυτισμός είναι μια μεταδοτική ασθένεια. Μέσα στο θολωμένο του μυαλό αποφάσισε ότι έπρεπε να σκοτώσει την πρώην σύντροφο του και το 9χρονο αυτιστικό παιδί της για να μην κολλήσει.

Και το έκανε. Αφαίρεσε δυο ζωές και στη συνέχεια σαν να μην συμβαίνει κάτι, κάθισε σε μια πολυθρόνα στον κήπο του και κάπνισε ένα τσιγάρο. Μετά έφυγε και άφησε πίσω του το 9 μηνών μωρό της πρώην συντρόφου του να κλαίει στο σπίτι, δίπλα στη νεκρή μητέρα του και τον νεκρό αδερφό του. 

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει. Όταν τον εντόπισε, σηκώθηκε μέχρι και ελικόπτερο για να μην καταφέρει να ξεφύγει. Η κάμερα καταγράφει τον 30χρονο σε ένα αγρόκτημα την ώρα που επιχειρούσε να κλέψει ένα αυτοκίνητο για να διαφύγει.

Μαχαίρωσε αστυνομικό

Κάποια στιγμή η κάμερα του ελικοπτέρου τον χάνει. Ο Μπάλτον είχε μπει σε ένα σπίτι, είχε μαχαιρώσει τον ένοικο ( ο οποίος ήταν αστυνομικός) και αφού έκλεψε φαγητό και κάτι μπουκάλια ουίσκι προσπάθησε να διαφύγει εκ νέου. 

Τελικά οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν αλλά και τότε ο δολοφόνος τους προκαλούσε για να τον πυροβολήσουν. Τελικά κατάφεραν αναίμακτα να τον συλλάβουν.

Όταν τον έβαλαν στο περιπολικό τότε ο Μπάλτον είπε στους αστυνομικούς: «Ξέρω ότι είμαι κακός, αλλά μπορείτε να μου δώσετε λίγο νερό σας παρακαλώ;»

in.gr