Βρετανία: Τον παράφορο έρωτά τους θα ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη οι εραστές Ματ Χάνκοκ και Τζίνα Κολαντάτζελο
2 years, 8 months ago
6

Σοβαρή είναι η σχέση του πρώην υπουργού Υγείας και της συμβούλου του – Στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης οι νέοι πετούσαν την… σκούφια τους για να βγουν ραντεβού με την Τζίνα

Kάτω από ίδια στέγη ετοιμάζονται να ζήσουν τον παράφορο έρωτά τους ο άπιστος πρώην υπουργός της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ και η ερωμένη του, Τζίνα Κολαντάτζελο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους συντρόφους τους.

«Η σχέση τους είναι σοβαρή», υποστηρίζει επιστήθιος φίλος του 42χρονου Βρετανού προσθέτοντας ότι είναι «ερωτευμένος με την ερωμένη του», όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror».

Ο πρώην υπουργός Υγείας παραιτήθηκε το Σάββατο μετά τη δημοσίευση φωτογραφικού υλικού που τον απεικονίζει να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη σύμβουλό του και μητέρα τριών παιδιών, Τζίνα Κολαντάτζελο στις 6 Μαίου.

Ο Χάνκοκ, και αυτός πατέρας τριών παιδιών, παραδέχτηκε στη σύζυγό του Μάρθα ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την αγαπημένη του και ότι την εγκαταλείπει.

Αν και αρχικά βρετανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η σχέση των Χάνκοκ – Κολαντάτζελο ξεκίνησε τον Μάιο, ορισμένοι που τους γνωρίζουν από τα φοιτητικά τους χρόνια, υποστηρίζουν ότι η ρομαντική σχέση τους ξεκινά την εποχή που οι δύο τους, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ήταν στο ραδιοφωνικό σταθμό «Oxygen FM».

Ο Χάνκοκ ήταν αθλητικός ρεπόρτερ ενώ η Τζίνα συμπαρουσίαζε μία πρωινή εκπομπή.

Η Μάξι Άλεν, συντονίστρια προγράμματος του φοιτητικού ραδιοφωνικού σταθμού, είχε συνεργαστεί μαζί τους. Για τον Χάνκοκ υποστηρίζει ότι φαινόταν πως είχε πάθει «πλάκα» μαζί της ενώ για την Τζίνα ότι «ήταν πολύ δημοφιλής στους νέους».

«Μου έδειχνε ότι ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να πάρει αυτό που ήθελε»…

«Η Τζίνα ήταν πολύ λαμπερή, πολύ ωραία και πολύ όμορφη -όλοι οι νέοι την ήθελαν. Ήταν φιλική και κομψή. Οι περισσότεροι άντρες θα έδιναν τα πάντα για να βγουν ραντεβού μαζί της», λέει η Μάξι Άλεν.

H 43χρονη πέτρα του σκανδάλου Τζίνα Κολαντάντζελο παράτησε τον επί δώδεκα χρόνια σύζυγό της Όλιβερ Τρις μετά την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης της με τον Χάνκοκ.

Ο 54χρονος Όλιβερ, ο ιδρυτής της επιχείρησης «Oliver Bonas», είναι συντετριμμένος μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη Βρετανία, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες του πρώην ζευγαριού, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Η Τζίνα εθεάθη για τελευταία φορά να φορτώνει το αυτοκίνητό της με βαλίτσες, μία Audi των 70.000 λιρών, έξω από το σπίτι της, λίγες ώρες από την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσης τους, την περασμένη Παρασκευή.