Υποννοούμενα Ν. Παπά για κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου
1 year, 3 months ago
6

Μετά τον Γιώργο Χουλιαράκη και ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να καταργήσει και το ψηφισμένο μετρό της μείωσης του αφορολόγητου.

Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση εάν στο πρόγραμμα του έχει το μετρό της μείωσης του αφορολόγητου όπως είχε μέχρι τώρα και τη μείωση των συντάξεων.

«Πρόσεξε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και το 2020 όπως και τώρα εάν είναι στο πρόγραμμα σας η μείωση του αφορολόγητου όπως ηταν και η μείωση των συντάξεων.»

Ο κ. Παππάς επέκρινε την Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι οι οπαδοί της πρέπει να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού μέχρι χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσε για περιοριστική πολιτική της κυβέρνησης και σήμερα μιλάει για πολιτική του «Τσοβόλα δώστα όλα».

«Αναρωτιέμαι τι θα λέει ένας οπαδός σας που σας ακούει για δύο χρόνια να λέτε ότι έρχεται τέταρτο μνημόνιο. Λέγατε ότι η πολιτική μας είναι περιοριστική και στραγγίζει την οικονομία και τώρα λέτε ότι κάνουμε πολιτική «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα». Ένας λογικός άνθρωπος που παρακολουθεί το κόμμα σας θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σύγχυση, δεν γίνεται να λέτε και τα δύο. Έχω πράγματι αγωνία να δω σε ποιο είδος κριτικής θα στρατοπεδεύσετε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού».