200.000 ευρώ μάζεψε ο Αντώνης Ρέμος για τους πυρόπληκτους από τη συναυλία του στο Nammos
1 year, 1 month ago
6

Το «ματωμένο φεγγάρι», η τεράστια σκηνή η οποία στήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσα στην θάλασσα καθώς και τα εντυπωσιακά σκάφη, γιοτ και ιστιοπλοϊκά που είχαν αγκυροβολήσει στον κόλπο της Ψαρρούς συνέθεσαν το σκηνικό της φετινής εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.

Η συναυλία του αυτή, που ύστερα από τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, προσέλαβε χαρακτήρα αλληλεγγύης, αφού όπως αποφασίστηκε μέρος των εσόδων θα πάει στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες.

Για τον εν λόγω σκοπό είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία πανό και φυλλάδια με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες προς τους πυρόπληκτους αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

Προτού αρχίσει το πρόγραμμα, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε επί σκηνής και φανερά επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα ανέφερε ότι το μυαλό όλων είναι στους πληγέντες, ζήτησε την οικονομική ενίσχυσή τους και αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση ή όχι της συναυλίας, αλλά αποφάσισε να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Στο πλευρό του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη εμφανίστηκε φέτος ο Αιγύπτιος Amr Diab, που άνοιξε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς. Ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων το «Tamally Maak», το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, ο Ρέμος του Νείλου όπως τον αποκαλούν, ξεσήκωσε τους Άραβες και Τούρκους κροίσους και τις πανέμορφες συνοδούς τους που κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά το Nammos.

Μεγάλοι απόντες από την φετινή συναυλία ήταν οι Έλληνες επώνυμοι, κάτι εξάλλου που αναμενόταν, αφού έπειτα από την άδικη και απρόσμενη τραγωδία στην Αττική η οποία είναι ακόμα νωπή, η διάθεση για διασκέδαση βρίσκεται στο ναδίρ.

Η καινούργια εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου on stage έγινε στις 03.10, με τα «Σπασμένα Κομμάτια» και την συνοδεία λέιζερ και φωτορυθμικών.
Κατόπιν, ο αγαπημένος ερμηνευτής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ ανακοίνωσε από μικροφώνου πως η προσφορά του κοινού για τους πυρόπληκτους έφτασε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ.

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελετσί ήταν εκεί προκειμένου να καταγράψει και να μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο: