2+1 προτάσεις για το μανικιούρ του Δεκεμβρίου
5 months, 20 days ago
6

Επιτέλους μπήκαμε στο μήνα του χρόνου που η υπερβολή είναι must.

Μπορούμε όλες οι γυναίκες να ξεφύγουμε από τα όρια του κλασσικού και του safe στην εμφάνισή μας και να υιοθετήσουμε την πιο festive μας διάθεση. Ο λόγος φυσικά για το μήνα Δεκέμβρη, ένας μήνας που απαιτεί να φορέσουμε τα καλά μας από την κορυφή έως… τα νύχια.

Από σήμερα έχουμε τη διάθεση να τολμήσουμε στην εμφάνισή μας όλα όσα δεν κάναμε τις προηγούμενες ημέρες, γιατί σκεφτόμασταν μήπως είναι too much.  

Οποιαδήποτε υπερβολή στο στιλ, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα, στο μανικιούρ ταιριάζει και αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να δείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση, τότε θα επιλέξουμε το μανικιούρ. Metallic ή glitter nails συνδυάζονται άψογα με denim style, με ένα κλασσικό, κομψό outfit αλλά και με τις γιορτινές επιλογές μας. Προσθέτουν αυτή τη festive πινελιά που είναι απαραίτητη!

Και οι επιλογές για φέτος είναι 3.

Νύχια σε μεταλλικές αποχρώσεις/Metallic Nails

shutterstockshutterstock

Αν πρέπει να επιλέξουμε δύο κλασσικές μεταλλικές αποχρώσεις τότε αυτές είναι το χρυσό και το ασημί. Ωστόσο για τις πιο τολμηρές, ένα εντυπωσιακό κόκκινο ή ακόμη και πιο μοντέρνες αποχρώσεις όπως μπλε και πράσινο είναι ιδανικές επιλογές για να μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων.

Σχέδια με στρας/Nail Art

 

shutterstockshutterstock

Οποιαδήποτε απόχρωση επιλέξετε μπορείτε να της δώσετε festive διάθεση με διακριτικά σχέδια από στρας, σε κάποια νύχια σας. Πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν που έχει κάνει έντονη την εμφάνισή της από το φθινόπωρο και τα it girls την προτιμούν. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που επιλέγουν η βάση να είναι βαμμένη με διάφανο βερνίκι και σε κάθε νύχι να έχουν διαφορετικό σχέδιο.

Το κλασσικό κόκκινο/Red Nails

shutterstockshutterstock

Είναι ένα από τα χρώματα που χαρακτηρίζει τις γιορτινές ημέρες. Το κλασσικό κόκκινο βερνίκι έχει την τιμητική του το μήνα Δεκέμβριο. Επιλέγουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει και υιοθετούμε το απόλυτο festive, glam manicure style. Αν θέλετε να ξεφύγετε δοκιμάστε τη matte εκδοχή του ή κάνετε γαλλικό με λευκό και κόκκινο ή ακόμα και το ανάποδο γαλλικό.