Το τελευταίο αντίο στη Νατάσσα Βαρελά (βίντεο)
1 year, 13 days ago
6

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Νατάσσας Βαρελά στα 33 της χρόνια βύθισε στη θλίψη τους ανθρώπους του δημοσιογραφικού χώρου. Σήμερα το πρωί, στη Μητρόπολη Μεγάρων συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τής είπαν το τελευταίο αντίο.

Η Νατάσα πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Το κορίτσι με τα μεγάλα γαλάζια μάτια και το πηγαίο γέλιο ήταν ένας άνθρωπος που θα λείψει σε όλους όσοι τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Η δημοσιογράφος Ντίνα Καραμάνου, η οποία συνεργαζόταν με τη Νατάσσα Βαρελά μίλησε για εκείνη στη ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του Ε: «Όταν ξεκίνησε το Epsilon, υπήρχε μια χούφτα ανθρώπων, οι οποίοι έδωσαν πνοή σε αυτό το κανάλι. Ένας από αυτούς ήταν και η Νατάσσα. Η Νατάσσα περπάτησε ανάμεσα μας με ήθος, με αξιοπρέπεια, με σκληρή δουλειά. Ένας άνθρωπος που δούλευε αγόγγυστα με λίγα λόγια και καλά. Αυτή ήταν η Νατάσσα, την οποία αποχαιρετούμε σήμερα».

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.