9 διάσημες Ελληνίδες άνω των 50, που μεγαλώνουν όμορφα και δείχνουν μικρότερες από την ηλικία τους
3 years, 3 months ago
6

Οι διάσημες Ελληνίδες άνω των 50 μας αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ότι μπορείς να παρατείνεις τη νεότητα για πολλές δεκαετίες.

Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες, η ηλικία των 40 για τις γυναίκες σήμαινε το τέλος της νεότητας και την αρχή της μέσης ηλικίας. Μια εκκεντρική σαραντάρα θα γινόταν κωμωδία, όπως στο «Μια τρελή Σαραντάρα» του Αλέκου Σακελάριου, ενώ η επιθυμητή σαραντάρα ήταν σπάνιο είδος και η εξαίρεση θα γινόταν ταινία επίσης, όπως «Η Σαραντάρα και ο Πρωτάρης» του Μάικλ Νίκολς.

Στην Ελλάδα, έχουμε πολλές διάσημες Ελληνίδες που στα 50 τους δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακές με τα 30 τους και ομορφότερες από νεότερες από εκείνες γυναίκες.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Η Δέσποινα Βανδή είναι 51 ετών

Η Δέσποινα Βανδή, στα 51 της δείχνει πιο σέξι και πιο συμφιλιωμένη με την εικόνα της, για όλους τους σωστούς λόγους. Μητέρα δυο παιδιών, sex icon, και αυτό-διαχειριζόμενη ντίβα δείχνει να εξισορροπεί ανάμεσα στις δυο εικόνες με ιδιαίτερη ευκολία και επιτυχία.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Η Ελένη Μενεγάκη στα 51 της χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ο θηλυκός Benjamin Button της ελληνικής τηλεόρασης. Στα 51, δείχνει το ίδιο σέξι, αφελής και ανάλαφρη όπως μας παρουσιάστηκε το 1990 στη Mega Banka. H Ελένη έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της με εκατοντάδες εξώφυλλα, χρυσά συμβόλαια και μια προσωπική ζωή που έγινε η ζωντανή σαπουνόπερα για όλους μας. Και όλα αυτά με ένα και μοναδικό όπλο, να μην αλλάξει ποτέ τίποτα στην εμφάνισή της. Φέτος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, για να επιστρέψει δριμύτερη του χρόνου.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Η Σμαράγδα Καρύδη είναι 50 ετών

Η Σμαράγδα Καρύδη στα 50 της χρόνια κάνει ρόλους που παλιότερα θα προορίζονταν για εικοσάχρονες και τίποτα δεν δείχνει παράταιρο στην εικόνα της.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Η Ναταλία Δραγούμη είναι 52 ετών

Η Ναταλία Δραγούμη μοιάζει πραγματικά με βιονική γυναίκα και συνεχίζει, στα 52 της, τις εξωφρενικές πόζες, υποστηρίζοντας μοναδικά το ανδρόγυνο look της, παρότι είναι πια μητέρα δύο παιδιών.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Νατάσσα Καλογρίδη, Έλλη Κοκκίνου και Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι 50 ετών

Εξίσου εντυπωσιακή και μυστηριακή παραμένει μια από τις γυναίκες που απλά έχουν κερδίσει το χρόνο. Η Νατάσσα Καλογρίδη στα 50 της, υποστηρίζει τις πιο ακραίες sexy φωτογραφήσεις.

Η Έλλη Κοκκίνου στα 50 της συνεχίζει να βγαίνει με μικροσκοπικά μίνι στην πίστα, να φωτογραφίζεται με μαγιό και τέλειους γραμμωμένους κοιλιακούς στα περιοδικά και φαίνεται να εμφανίζεται ως μια σέξι γυναίκα.

Όσο για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, που φέτος κλείνει τα 50, όταν αναφέρονται σ’ αυτή με τον όρο «μεγάλη», ο χαρακτηρισμός αφορά μόνο τη φωνή και καθόλου την ηλικία.

Διάσημες Ελληνίδες άνω των 50: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι 53 ετών

Το ίδιο και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που στα 53 παίζει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου στις παραστάσεις στο θέατρο.

enimerotiko.gr