Άμπερ Χερντ: Άσκησε έφεση κατά της απόφασης που δικαίωσε τον Τζόνι Ντεπ
1 year, 9 months ago
6

Μετά από μία πολύκροτη δίκη που μονοπώλησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, η Άμπερ Χερντ άσκησε έφεση κατά της απόφασης των ενόρκων της Βιρτζίνα ότι δυσφήμησε τον Τζόνι Ντεπ.

Η νομική ομάδα της Χερντ υπέβαλε την ειδοποίηση προσφυγής στο εφετείο της Βιρτζίνια προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία νικητής της δικαστικής διαμάχης ήταν ο Τζόνι Ντεπ, ενώ οι ισχυρισμοί της Χερντ σε άρθρο της Washington Post χαρακτηρίστηκαν ψευδείς και συκοφαντικοί.

  • Διαβάστε επίσης: Δικαστής απέρριψε αίτηση της Άμπερ Χερντ για νέα δίκη

Συγκεκριμένα, μετά από μία τηλεοπτική δίκη που διήρκησε έξι εβδομάδες το δικαστήριο έκρινε πως η ηθοποιός δυσφήμισε τον Ντεπ και την κάλεσε να πληρώσει αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» καλείται να πληρώσει αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων στην Χερντ.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας», δήλωσε εκπρόσωπός της στο Reuters.

Από την άλλη, η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ δήλωσε πως δεν τους πτοεί η έφεση που άσκησε η ηθοποιός.

«Παραμένουμε σίγουροι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα ισχύει», δήλωσε στην ίδια πηγή εκπρόσωπος του Ντεπ.

Η άσκηση της έφεσης έρχεται λίγες μέρες μετά την απόρριψη του αιτήματος της Χερντ για νέα δίκη στην υπόθεση δυσφήμισης.

in.gr