Άμπερ Χερντ: Χρωστάει παραπάνω χρήματα στους δικηγόρους της, παρά στον Ντεπ
1 month, 30 days ago
6

Μέχρι στιγμής, τα δημοσιεύματα ήθελαν την Άμπερ Χερντ να προσπαθεί να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για να πληρώσει την αποζημίωση που δικαιούται ο Τζόνι Ντεπ, μετά τη νίκη του στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά τα έξοδα που θα πρέπει να αγχώνουν την ηθοποιό, αφού όπως προκύπτει από δημοσίευμα της ισπανικής Marca, τα χρήματα που χρωστάει στη νομική της ομάδα είναι ακόμα περισσότερα από την αποζημίωση του Ντεπ.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά, η ηθοποιός του «Aquaman» κλήθηκε να καλύψει 10 εκατομμύρια δολάρια για αποζημίωση, συν 350.000 δολάρια για τιμωρητικές αποζημιώσεις. Μετά την ανταγωγή που κατέθεσε, στην οποία ο Ντεπ διατάχθηκε να πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια και το ανώτατο όριο της Βιρτζίνια για αποζημίωση, η Χερντ μένει να πληρώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που ισχυρίζεται ότι δεν έχει.

Εκτός από αυτά όμως, η Άμπερ Χερντ χρωστάει σχεδόν 15 εκατ. δολάρια στους δικηγόρους της. Όπως αναφέρεται, η ηθοποιός οφείλει σημαντικά ποσά σε πρώην νομικούς εκπροσώπους, αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company.

Οι εν λόγω εταιρείες φέρεται να παρενέβησαν στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια εις βάρος του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, αρνούνται να πληρώσουν τα δικαστικά της έξοδα, μετά την απόφαση που χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της.

Προς το παρόν, η ηθοποιός έβγαλε προς πώληση ένα ακίνητο που της άνηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα καταφέρει να καλύψει ούτε ένα ελάχιστο μέρος και των δύο χρεών.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, το πρακτορείο Zen Models ελπίζει να επωφεληθεί από την… ανάγκη στην οποία έχει βρεθεί η Χερντ, προσφέροντάς της έναν ρόλο σε ταινία πορνό.

Στην αυστραλιανή εκπομπή «Pop Topic» αναφέρθηκε ότι η Χερντ προσεγγίστηκε για μια συμφωνία αξίας εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο «High Voltage».

«Είμαστε σε επαφή με μια ομάδα εταιρειών παραγωγής ταινιών για ενήλικες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κυρία Χερντ ένα συμβόλαιο για να παίξει σε μια παραγωγή ψυχαγωγίας ενηλίκων», δήλωσε η Βερόνικα Μαντάριαν, πρόεδρος του πρακτορείου.

Η Χερντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα, πηγές όμως από το περιβάλλον της αναφέρουν πως δεν θα δεχτεί την πρόταση.

Η ηθοποιός πάντως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όπως έχει δηλώσει στη συγκέντρωση του ποσού που πρέπει να δώσει στον πρώην άντρα της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

protothema.gr