Άμπερ Χερντ: Εταιρεία καλλυντικών διαψεύδει τους ισχυρισμούς της για χρήση προϊόντος της, ώστε να καλύψει τους μώλωπες
1 year, 11 months ago
6

«Είμαστε εδώ για να παρέχουμε τα τεκμήρια στην υπόθεση», πρόσθεσαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας με ένα βίντεο στο TikTok

Η Άμπερ Χερντ δέχθηκε ένα απρόσμενο «χτύπημα» από πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών προϊόντων στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τον Τζόνι Ντεπ.

Στις πρώτες δηλώσεις της για αυτή την εβδομάδα, η Χερντ ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσε ένα συγκεκριμένο κονσίλερ από την συγκεκριμένη εταιρία, για να καλύψει τα σημάδια από τα υποτιθέμενα χτυπήματα του συζύγου της για τα οποία και τον κατηγορεί.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ενεπλάκησαν άμεσα στην υπόθεση και κατέρριψαν τους ισχυρισμούς της Χερντ, αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας του εν λόγω προϊόντος δεν συνάδει με το διάστημα κατά το οποίο η Χερντ υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί σωματική κακοποίση από τον Ντεπ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απάντησε μέσω ενός βίντεο 15 δευτερολέπτων στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok, για να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο σχετικά με το κονσίλερ.

«Το προϊόν μας κυκλοφόρησε το 2017!» ανέφεραν στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Λάβετε υπόψη ότι: η υποτιθέμενη κακοποίηση έγινε γύρω στο 2014-2016, χώρισαν το 2016, ημερομηνία κυκλοφορίας της παλέτας μακιγιάζ: Δεκέμβριος 2017», έγραφε το κείμενο πάνω από το βίντεο που έδειχνε τον Ντεπ και τον Χερντ στην αίθουσα του δικαστηρίου, καθώς παίζει το τραγούδι των Backyardigans «International Super Spy».

«Είμαστε εδώ για να παρέχουμε τα τεκμήρια στην υπόθεση», πρόσθεσε η εταιρία στα σχόλια.