«Αχ συγγνώμη, δεν υπονοούσα κάτι, τι ξεφτίλα»: Είπε στον αέρα αuτό που δεν έπρεπε η Κατερίνα Καινούργιου
1 year, 11 months ago
6

Μπέρδεψε μία παροιμία η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, όταν την ενημέρωσαν για το πως είναι πραγματικά η φράση.

 

Συγκεκριμένα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου στο πλαίσιο της εκδήλωσης του “Yes I do”, μετά την επιβεβαίωση και της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγγνώμη στον αέρα της εκπομπής από την παρουσιάστρια

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια θέλοντας να σχολιάσει τη φανερή ευτυχία της Παναγιώταρου σχολίασε αρχικά: «Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει. Οι συνεργάτες που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής θέλησαν να διακόψουν την παρουσιάστρια, όταν αντιλήφθηκαν τι είπε.

 

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη». Η ίδια στη συνέχεια φανερά αμήχανη από το λάθος που έκανε, ξεκαθάρισε πως αυτό που εννοούσε είναι πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι πραγματικά ευτυχής και φαίνεται από το πρόσωπό της.

Δείτε το βίντεο:

 

enimerotiko.gr