Αδαμαντίδης : Γιατί έκρυβε τους χρυσούς δίσκους του στην αποθήκη
3 years, 1 month ago
6

Στον καναπέ του «Σου Κου Family» κάθισε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα αλλά και το πόσο δεν ήθελε η δημοφιλία του να περάσει στα πέντε παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε περιπέτεια καθώς συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη, ήταν αποκαλυπτικός:

«Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο…Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός.

Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα γιατί ήθελα να νιώσουν διαφορετικά, ούτε ότι ο πατέρας του είναι κάτι που πρέπει αν τον κοιτούν ψηλά. Δεν ήθελα να το ρισκάρω».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου και στις αρχές του έτους κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μπαλάντα με τίτλο: «Αυτό το λίγο», σε στίχους του Χρήστου Αναστασίου και μουσική του Κωνσταντή.

Μάλιστα, συνοδεύεται από ένα φανταστικό video clip, καθώς ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρία FINIX.

in.gr