Adriana Sklenarikova: Πιο σέξι από ποτέ στα 51 της
1 year, 1 month ago
6

Η Adriana Sklenarikova αποδεικνύει ότι μοιάζει σαν το παλιό καλό κρασί: όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη και σίγουρα πιο σέξι.

Η καλλονή, στα 51 της, δείχνει το ίδιο εντυπωσιακή με την εποχή που μεσουρανούσε στα ντεφιλέ και πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα περιοδικών. Άλλωστε, διατηρεί την άψογη σιλουέτα της και το σεξαπίλ της.

Η τελευταία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, πριν από λίγες ώρες, ήταν αρκετή για να μας υπενθυμίσει την απόλυτη Adriana. Το μοντέλο ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, όπου κοιτάζει σαγηνευτικά τον φακό ενώ φόντο έχει ένα μπαλκόνι στο Παρίσι.

Παρίσι, αγάπη μου” γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Η στενή δερμάτινη φούστα της αναδεικνύει την εκπληκτική φιγούρα της, κάτι που φυσικά σπεύδουν να επισημάνουν και οι ακόλουθοί της. Tα like και τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή. “Σαν θεϊκό κρασί” σχολιάζει ο ηθοποιός Stomy Bugsy.

Η Sklenarikova γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1971 στο Μπρέζνο της Σλοβακίας. Ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό μοντέλων τον οποίο και κέρδισε. Το 1998 προσλήφθηκε ως ένα από τα μοντέλα για την εταιρεία Wonderbra. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπήρξε μοντέλο της Victoria Secret.

Από το 1994 έως το 1997 η Sklenarikova είχε σχέση με τον Άγγλο τραγουδιστή Mick Hucknall.

Στις 22 Δεκεμβρίου 1998 παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Christian Karembeu, με τον οποίο είχαν σχέση μόλις λίγους μήνες. Χώρισαν το 2011 αλλά το διαζύγιο τους εκδόθηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2012.

Το 2011 ξεκίνησε τη σχέση τη σχέση της με τον Αρμένιο επιχειρηματία Aram Ohanian και τον Ιούνιο του 2014 παντρεύτηκαν στο Μαρόκο. Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Nina, που γεννήθηκε το 2018.