Αεροσυνοδός καταθέτει αγωγή σε διάσημο πλαστικό χειρουργό – Ζητεί 1 εκατομμύριο ευρώ γιατί την παραμόρφωσε
2 years, 3 months ago
6

Έτοιμη να καταθέσει αγωγή σε διάσημο πλαστικό χειρουργό είναι μία 28χρονη αεροσυνοδός έπειτα από αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η γυναίκα επισκέφτηκε τον γνωστό πλαστικό χειρουργό προκειμένου να διορθώσει κάποιες ατέλειες που έβλεπε στον καθρέπτη της.

Ωστόσο οι επεμβάσεις δεν πέτυχαν και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, είναι χαρακτηριστικό ότι κάτω από τα μάτια της τρέχουν υγρά.

Η αεροσυνοδός πήγε σε ιατροδικαστή και είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή, καθώς εκτός από την εμφάνισή της έχει πάθει και οικονομική ζημιά αφού δεν μπορεί να πάει στην δουλειά της.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος υποστήριξε πως η γυναίκα είναι παραμορφωμένη.

Όπως υποστήριξε, η 28χρονη πήγε να κάνει μία απλή επέμβαση ρινοπλαστικής και ενδεχομένως από ιατρικό λάθος καταστράφηκε εντελώς το ρινικό οστό. Το ίδιο αποτυχημένη ήταν και η επέμβαση για την διόρθωση των μαύρων κύκλων. “Χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό της έβαλε με μία τεχνική λίπος κάτω από τα μάτια, στους μαύρους κύκλους, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει το ένα της μάτι τελείως”.

Η γυναίκα έχει πάει έκτοτε ακόμη και στην Αμερική κι αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα. Η 28χρονη με την αγωγή της ζητά από τον πλαστικό χειρουργό το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

enikos.gr