Άφωνη η Καγιά με την ατάκα της Μπέλλα στον Αρναούτογλου-Την αιφνιδίασε η Σκορδά!
1 year, 2 months ago
6

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Πρω1νό η Βίκυ Καγιά με άφθονο… GNTM! Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην Φαίη Σκορδά και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε σχετικά με το αγαπημένο reality μόδας.

Σχετικά με δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε: «Επίσημα πράσινο φως δεν έχουμε. Από ότι όλοι ξέρουμε θα πάει και δεύτερη χρονιά. Τι, πως, που και γιατί  δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα. Κανονικά από τον επόμενο Σεπτέμβρη δηλαδή…».

Από την κουβέντα δεν έλειψε η αναφορά στη νικήτρια του show, Ειρήνη Καζαριάν.

«Είναι ένα κοριτσάκι που έγινε κορίτσι και femme fatale που δεν την περιμέναμε από καμία άποψη. Είναι Next Top Model γιατί έχει το diversity. Δεν είναι το κλασσικά όμορφο και αναμενόμενο. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καριέρα Top Model ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Είναι μία κοπέλα που δεν την ξεχνάς ποτέ…

Για να σου πω και την αλήθεια όλοι περιμέναμε την Εβελίνα. Μέχρι που έφτασε ο τελικός, κόλλησε η Εβελίνα, αγχώθηκε και βγήκε μπροστά η Ειρήνη… χορός, σκέτσο, μπρίο… Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, μας έδεσε τα χέρια!

Το εννοώ για την Ειρήνη αυτό αλλιώς δεν θα της δίναμε 10 και εγώ και οι άλλοι. Δεν την ξεχνάς ποτέ», σημείωσε.

Όταν λοιπόν η Φαίη Σκορδά, φρόντισε να συγκρίνει την Ειρήνη με την Ιωάννα Μπέλλα, εκείνη διευκρίνισε: «Η Ιωάννα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα. Σταρ Ελλάς είναι για ωραίες γυναίκες, όχι για ωραία μοντέλα…».

Εν συνεχεία, όταν η παρουσιάστρια της είπε για τις δηλώσεις της Μπέλλα στον Αρναούτογλου, η Βίκυ Καγιά αιφνιδιάστηκε και απάντησε: «Δεν έχω ακούσει τις δηλώσεις της. Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες οι γυναίκες, ούτε χαστουκάκι έχουμε φάει! Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις που έχουν αλλάξει το πρόσωπό της. Όταν ήρθε σε εμάς ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα. Τη βρίσκω πολύ πειραγμένη.

Δεν είναι ότι δεν μπορεί να κάνει καριέρα. Τι σημαίνει μοντέλο. Μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω για διαφορετικά concept… Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και να έχεις ένα πρόσωπο που έχει ιδιαιτερότητες, αλλά λειτουργεί ως καμβάς».

Η μητέρα της Ιωάννας Μπέλλα είναι εξίσου εντυπωσιακή