Αφροδίτη Λιάντου: Ο ρόλος της στη «Γη της Ελιάς» και η αποκάλυψη για τα επόμενα επεισόδια
1 year, 10 months ago
6

Στην παρέα του «Τι Λες Τώρα!» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/6) η Αφροδίτη Λιάντου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τον ρόλο της.

«Περνώ πολύ καλά και στα γυρίσματα. Δεν έχω καταλάβει κάτι να έχει αλλάξει τρελά, με χαιρετάει έξω ο κόσμος, με φωνάζουν Μυρτάλη και με ρωτάνε για εξελίξεις. Έχει τύχει να βγούμε παρέα και να λένε στον Λίαμ ‘πρόσεχε το κορίτσι’».

Για τη μεταστροφή της Μυρτάλης σημείωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ένα ψυχιατρείο με όλα αυτά που έχω περάσει. Δε με επηρέασαν τόσο πολύ τα ερωτικά όσο τα άλλα που μου έχουν συμβεί. Είναι λογικό να έχω αλλάξει, θα ήταν περίεργο να μην έχω αλλάξει».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι και υποκριτικά έχει μάθει πολλά δίπλα στους σπουδαίους ηθοποιούς, με τους οποίους συνεργάζεται.

«Δεν εκνευρίζομαι εύκολα και δε φωνάζω εύκολα. Ειδικά όταν έπαιζα με μεγάλους ηθοποιούς αισθανόμουν άβολα όταν τους φώναζα. Μετά τους ζητούσα συγγνώμη», είπε.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σειρά στο μέλλον. «Δεν ξέρω και εγώ 100% τι θα γίνει μετά. Τα επεισόδια μάς τα στέλνουν λίγα λίγα για να μην τα λέμε και κάνουμε spoiler».

Η Αφροδίτη Λιάντου θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «ΜΑΜΑ ΜΙΑ!».

«Έλεγα πολύ καιρό ότι θέλω να κάνω ένα μιούζικαλ. Όταν με πήραν και μου είπαν ότι με θέλουν, δεν το σκέφτηκα καν, είπα ότι θα το κάνω. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη», κατέληξε.

in.gr