Αυστηρή κριτική στον Κρατερό Κατσούλη: «Ωραία, φόρα τις γόβες… πρέπει να κάνεις έτσι;».
1 year, 2 months ago
6

 

Σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» σχολιάστηκε, μεταξύ άλλων, ο Κρατερός Κατσούλης. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής την εβδομάδα που μας πέρασε αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και «Στη φωλιά των Κου- Κου» χόρεψε με ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Ναταλία Γερμανού εκδήλωσε τον θαυμασμό της για την ακομπλεξάριστη πράξη του Κρατερού, όμως ο Κώστας Τσουρός είχε αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε: «Τον βρήκα πολύ τολμηρό που ανταποκρίθηκε στο Challenge του Νίκου Μουτσινά. Έχει πολύ χιούμορ ο Κρατερός και μόνο ένας άντρας που έχει ξεπεράσει όλα τα κόμπλεξ του και όλα τα θέματά του μπορεί να φορέσει 15ποντη γόβα».

Με τον Κώστα Τσουρό να ανταπαντά: «Αν πω εγώ εμείς τι φταίμε που το βλέπουμε αυτό θα πέσετε να με φάτε; Με ενοχλεί αυτό το πράγμα αισθητικά να το βλέπω. Εγώ τον Κρατερό τον συμπαθώ πάρα πολύ, τον θεωρώ πάρα πολύ αξιόλογο. Τώρα εντάξει μπαίνει σε μια διαδικασία με τον Μουτσινά να κάνουν challenge ο ένας στον άλλον. Ωραία, φόρα τις γόβες… πρέπει να κάνεις έτσι;».