“Αυτά έτρωγα κάθε μέρα. Ήταν μεγάλο λάθος”: Η δίαιτα που οδήγησε στο νοσοκομείο τον Αιμίλιο Λιάτσο & η προειδοποίηση
17 days ago
6

Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τον Αιμίλιο Λιάτσο αφού λίγο παλαιότερα αποφάσισε να ακολουθήσει μια δίαιτα μόνος του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς η περιπέτεια για τον Αιμίλιο Λιάτσο είχε αίσιο τέλος

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Real News αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκανε και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε για τις δύσκολες αυτές ημέρες αλλά και για τη δίαιτα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο…

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά» είπε ο δημοσιογράφος κι εξομολογήθηκε:

«Έκανα μόνος μου μια δίαιτα, «την είδα» και επιστήμονας. Έκανα το εξής… μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

– Υπήρξαν στιγμές στο νοσοκομείο που φοβηθήκατε;

– Το φιλοσόφησα, γιατί είδα τα πράγματα υπεράνω της καθημερινότητας.

– Έχουν γίνει κάποιες έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι δημοσιογράφοι ανήκουν σε μία ευαίσθητη ομάδα, σε ό,τι αφορά την υγεία τους, λόγω στρες.

– Είναι αλήθεια ότι κάνουμε ένα από τα επαγγέλματα με έντονο στρες, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει και σε άλλες δουλειές. Τώρα, ας πούμε, που είδα από κοντά αυτό που ζουν οι γιατροί, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαστε να μιλάμε. Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Αεροπορίας, ειδικά τον διοικητή κ. Χατζηγεωργίου και τον διευθυντή της Παθολογικής κ. Συμεωνίδη, καθώς και όλο το επιτελείο.

enimerotiko.gr