Αυτή είναι η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» – Υπηρετεί σε μία από τις πιο επικίνδυνες πόλεις
19 days ago
6

Εχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που παρακαλούν να τους περάσει… χειροπέδες

ΗΚολομβιανή Νταϊάνα Ραμίρεζ -που ανακηρύχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου» – περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν – που κάποτε θεωρούνταν η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο – και λέει ότι δεν θα εγκατέλειπε την καθημερινή της δουλειά για να γίνει μοντέλο ή influencer.

«Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι», δήλωσε στο JamPress για να συνεχίσει: «Οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα».

 

 

Η Ραμίρεζ δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το επάγγελμα του αστυνομικού για να γίνει influencer, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σημαντικό αριθμό follower στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της φορώντας τη στολή της. Η εντυπωσιακή γυναίκα – που έχει 393.000 followers στο Instagram- μόλις προτάθηκε για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική Influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest, τα οποία έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.

«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα», είπε ξετρελαμένη για τη διάκριση η Ραμίρεζ. «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας».

Κάθε μία από τις φωτογραφίες της Ραμίρεζ κατακλύζεται από σχόλια ανδρών που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την κούκλα αστυνομικό.

«Η πιο όμορφη αστυνομικός στον πλανήτη», δήλωσε ένας.

«Ουάου εξαιρετικά όμορφη, τη λατρεύω», έγραψε ένας άλλος.