Αυτό είναι το μuστικό, τρώω..” Το τρικ της Δούκισσας Νομικού για να μην παίρνει ούτε γραμμάριο παραπάνω
1 year, 8 months ago
6

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο κομψές παρουσίες της Ελληνικής Showbiz και παρά τις δύο εγκυμοσύνες διατηρείται στα 55 κιλά.

 

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

Το κόλπο της Δούκισσας Νομικού για να παραμένει σταθερή στα 55 κιλά

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

 

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

Τα κιλά που πήρε στις δύο εγκυμοσύνες της

Η Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, δεν δίστασε να κάνει ένα νέο Q&A όπου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των followers της.

 

Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε για την δική της εγκυμοσύνη αλλά και για τα καλά κιλά που έβαλε στις εγκυμοσύνες της την τότε περίοδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και στις δύο εγκυμοσύνες πήρα 12- 13 κιλά, τα οποία έχασα μόλις σταμάτησα να θηλάζω και ξεκίνησα την γυμναστική. Αλλά μην σε αγχώνουν αυτά τώρα, κοίτα να απολαύσεις το θαύμα της ζωής».
Νομικού

 

enimerotiko.gr