Αυτό το μυστικό του Hollywood θα μεταμορφώσει το foundation σας
4 months, 14 days ago
6

Ξέρουμε ότι οι makeup artists του Hollywood, δουλεύουν με διάσημες πελάτισσες, οι οποίες συχνά έχουν ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης. Ταυτόχρονα, οι πρεμιέρες, τo κόκκινο χαλί, τα φιλανθρωπικά events και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις αναγκάζουν να χρησιμοποιούν βαρύ foundation και πολλά προϊόντα για να μείνει σταθερό το μακιγιάζ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως ήταν πως πλέον οι makeup artists έχουν βρει μια διαφορετική χρήση για το ενυδατικό λάδι τριαντάφυλλου, που δίνει λύση στο παραπάνω πρόβλημα και την οποία  μοιραστούμε μαζί σας. Το έλαιο τριαντάφυλλου έχει ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία, ω-λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά και αναπληρώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.

Οι makeup artist λοιπόν, προτείνουν να αναμείξουμε το έλαιο τριαντάφυλλου με το foundation μας, για να πετύχουμε ένα εφέ διακριτικής λάμψης, βελούδινη υφή και αίσθηση υγείας στην επιδερμίδα η οποία ενυδατώνεται αντί να αφυδατώνεται προσπαθώντας να «αναπνεύσει» κάτω από το βαρύ makeup.