Αγάπη Τουρατζίδου: Η πρώην παίκτρια του GNTM περιγράφει καρέ καρέ τη δολοφονία του συντρόφου της
1 year, 2 months ago
6

Η Αγάπη Τουρατζίδου, πιασμένη χέρι-χέρι με την αδερφή της, κατέθεσαν στο Εφετείο Αθηνών τη Δευτέρα που μας πέρασε. Το εντυπωσιακό μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστή μέσω GNTM περιέγραψε τη μοιραία βραδιά της δολοφονίας του 27χρονου φίλου της. Ο νεαρός έπεσε νεκρός από τον 34χρονο σύντροφο της αδελφής της τον Απρίλιο του 2014.

Μιλώντας στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, αναφέρθηκε εκτενώς στο συμβάν. Όπως μεταφέρει η εφημερίδα Espresso, η Αγάπη με δάκρυα στα μάτια ανέφερε στην κατάθεσή της:

«Ο κατηγορούμενος με την αδελφή μου είχαν σχέση οκτώ χρόνια και είχαν ένα παιδί, το οποίο δεν είχε αναγνωρίσει. Ήταν βίαιος ως άνθρωπος, δεν ήξερε να κάνει διάλογο, ήθελε να επιβάλλει τη γνώμη του. Την κακοποιούσε, την κακομεταχειριζόταν.

Όταν χώρισαν, μας ενοχλούσε όλους. Είχε πάει μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα η αδελφή μου. Είχε στο μυαλό του ότι φταίμε εμείς που χώρισαν. Είχε έρθει στο σπίτι και είχε κάνει φασαρία. Στο παιδί του φερόταν καλά, αλλά όταν ένας άνθρωπος χτυπάει τη μαμά του μπροστά του… Εμένα με έβριζε συνεχώς στα ρωσικά. Μου έλεγε “θα σε σκίσω, θα σε κάνω κομμάτια!” Έλεγε κι άλλα…».

Σχετικά με τη μοιραία νύχτα τόνισε πως ο σύντροφός της ήθελε να σταματήσει να τους ενοχλεί ο κατηγορούμενος και ήθελε να τους βοηθήσει.

«Πήρε στη 1 το βράδυ και μου ζήτησε την αδελφή μου. Του είπα να μην την ενοχλήσει. Χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνο και για να μην καταλάβει ο Στάθης, πήγα παράμερα. Του ζήτησα να μην την ενοχλεί. Νομίζω, του είχα πει κιόλας ότι δεν είμαστε μαζί εκείνη την ημέρα. Άρχισε να με λέει π@@τ@να και να απειλεί ότι θα χυθεί αίμα. Μας άφησε στο σπίτι με την αδελφή μου. Δεν βρίσκαμε πάρκινγκ και πήγαν τα αγόρια να βρουν. Επειδή άργησαν, τους παίρναμε τηλέφωνο και στην πρώτη κλήση το έκλεισαν, ενώ στη δεύτερη ήταν απενεργοποιημένο», τόνισε.