Αγαπημένος ηθοποιός εγκαταλείπει την υποκριτική: «Καλύτερα να μη με δείτε κι εμένα να ξεχνάω τα λόγια μου»
1 month, 14 days ago
6

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook.

O αγαπημένος ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση μετά από μια σπουδαία καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του αναφέρει πως πλέον έχει μεγαλώσει και για να μη φτάσει στο σημείο να ανεβαίνει στη σκηνή και να μη θυμάται τα λόγια του, αποφάσισε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με κάποιον άλλο τομέα όπως αυτός της σκηνοθεσίας.

«Λοιπόν, η Τέχνη του Ηθοποιού είναι εφήμερη, κάποτε τελειώνει και δεν μένει τίποτα, γιατί ακόμα κι αν κάποιος έχει αφήσει ταινίες ή βιντεοσκοπημένες παραστάσεις, αυτά δεν είναι παρά η σκιά της Τέχνης του, η οποία μόνο ζωντανά, μπροστά σε ζωντανό Κοινό μπορεί να υπάρξει. Γιατί σας τα λέω αυτά τα γνωστά και τετριμμένα; Ε, γιατί λέω να πηγαίνω κι εγώ σιγά-σιγά, μεγάλωσα πια, καλύτερα να μη με δείτε κι εμένα να ξεχνάω τα λόγια μου. Θα ολοκληρώσουμε με το καλό την περιοδεία μας του “Ματωμένου Γάμου”, θα επαναλάβουμε και για δυο μήνες τον ερχόμενο χειμώνα τις “Μάγισσες του Σάλεμ” και τέρμα ο ηθοποιός. Θα συνεχίσω να γράφω και ίσως να σκηνοθετώ αν υπάρχει κάτι που να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά.

»Ευχαριστώ όλους τους δασκάλους, συναδέλφους και συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ κι εκείνους που μου πρότειναν πολύ ωραίες συνεργασίες για του χρόνου. Ευχαριστώ βέβαια και τους θεατές και τους εύχομαι να παραμείνουν θεατρόφιλοι και να μη μπερδεύουν το Θέατρο με το χρηματιστήριο -είναι έννοιες εντελώς διαφορετικές και εχθρικές μεταξύ τους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του

 

in.gr