Άγpιο ξέσπασμα της Όλιας Λαζαρίδου κατά του Πρωινού: «Ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση…»
2 years, 2 months ago
6

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τις δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας για τις γυναικοκτονίες, η Όλια Λαζαρίδου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση.

 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός στράφηκε κατά της εκπομπής «Το Πρωινό», με την ίδια να αναρωτιέται γιατί η εκπομπή δεν κάλεσε τον ηθοποιό μετά τις δηλώσεις του και να τον προειδοποιήσει γι’ αυτό που θα συμβεί.

Όλια Λαζαρίδου: Η ανάρτηση της ηθοποιού για την εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά

Η Όλια Λαζαρίδου χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας- τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής -είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του -ακραίο μερικές φορές… Καθόταν αμέριμνος στο Φίλιον όπως κάθε ημέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του έτυχε και ήρθαν από μια εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Καλά ως εδώ… η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη… αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν… δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων…».

 

Η «επίθεση» του Κωνσταντίνου Τζούμα κατά του δημοσιογράφου

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε σήμερα ζωντανά στην εκπομπή «Open Weekend», όπου μεταξύ άλλων στράφηκε κατά του δημοσιογράφου που όπως είπε «δεν τον προστάτεψε».

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει, γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω, και να μου πει “κύριε Τζούμα, είπατε αυτό, στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;”… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες…

 

Περίμενα λοιπόν να μου πει “κ. Τζούμα είστε σίγουρος γι’ αυτές τις δηλώσεις;” Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής», κατέληξε.

 

enimerotiko.gr