Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;
1 year, 8 months ago
6

Καλεσμένοι στο πλατό του «The 2Night Show» για την τελευταία εκπομπή της σεζόν ήταν το βράδυ της Τετάρτης (29/6) ηθοποιοί, μουσικοί, δημιουργοί και συντελεστές των «Άγριων Μελισσών».

Η επιτυχημένη σειρά εποχής ετοιμάζεται για το φινάλε στις 7 Ιουλίου και ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, έδωσε μια «γεύση» για όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο.

Αρχικά ανέφερε: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις “Μέλισσες” και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά. Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε».

  • Διαβάστε επίσης: Ο Δούκας Σεβαστός προανήγγειλε πολύ κλάμα για το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Και αποκάλυψε: «Ο ηθοποιός που έκανε τα περισσότερα casting ήταν ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήρθε 8 φορές. Και του είπα και “όχι δεν θα τον πάρεις τον ρόλο”. Οι “Μέλισσες” ταυτίστηκαν πολύ με την πανδημία. Υπάρχει μια φοβερή ευγνωμοσύνη από τον κόσμο του “τι καλά που υπήρχατε και είχαμε κάτι να κάνουμε στις 10 το βράδυ”. Εμένα αυτό το πράγμα με συγκινεί φοβερά».

Όσο για το πώς θα πέσουν οι τίτλοι τέλους;

«Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι. Αλήθεια. Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά γενικά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Όλοι έχουν πει ιστορίες. Ο Ροϊλός, που γενικά έχει μια απόσταση από τα πράγματα, έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Χαρίτος.