Άγριες Μέλισσες: Ένα παιδί θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Βιολέτας
3 years, 2 months ago
6

Δεν έχουν τέλος οι συνταρακτικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Η Βιολέτα έχει αρχίσει να απογοητεύεται από τη στάση του Μιλτιάδη καθώς παρά τη βελτίωση της ψυχολογικής του κατάστασης δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να συνεχίσουν τη σχέση τους από εκεί που την είχαν αφήσει. Παρά τις δυσκολίες εκείνη είναι αποφασισμένη να μείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Ωστόσο, εκεί που πιστεύει πως όλα έχουν μπει σε έναν ρυθμό τα πράγματα αλλάζουν, καθώς στη ζωή της μπαίνει αναπάντεχα ένας άνθρωπος που θα την κάνει να νιώσει ότι το όνειρο της οικογένειας δεν είναι πλέον τόσο μακρινό και για εκείνη. Ένα αγόρι στην εφηβεία θα κλέψει την καρδιά της.

Ένα παιδί, που ξεριζώνεται από τον τόπο του με τις αναταραχές στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα από πολύμηνη περιπλάνηση, θα καταλήξει μόνο και ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες στον θεσσαλικό κάμπο. Το αγόρι προσπαθεί να επιβιώσει με κάθε τρόπο, τη μία μέρα βρίσκει καταφύγιο σε κάποια σπηλιά και την άλλη σε κάποια αποθήκη ώσπου η μοίρα του θα το οδηγήσει στο Διαφάνι.

Η Βιολέτα θα του προσφέρει στέγη και τροφή και σιγά – σιγά θα δεθεί μαζί του. Το παιδί θα σπεύσουν να αγκαλιάσουν και άλλοι στο χωριό, ωστόσο η παραμονή του εκεί δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Πηγή πληροφοριών: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

enikos.gr