Άγριες Μέλισσες: Η αυτοκτονία του Βοσκάρη και η αποκάλυψη για τον Μελέτη που κάνει τη Δόμνα να καταρρεύσει
3 years, 1 month ago
6

Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για την επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης του «ANT1». Τα γεγονότα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτό αναφέρουν και τα spoiler που κυκλοφόρησαν τελευταία για τη δημοφιλή και αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού. Αναλυτικότερα:

 

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια για την μητέρα του

Έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες, πως ο Βοσκάρης είναι μισογύνης και όλο αυτό του βγαίνει ,γιατί είχε έντονο μίσος για την μητέρα του, επειδή νομίζει πως σκότωσε τον πατέρα του. Είναι όμως έτσι; Ο Μάνος Βόσκαρης θα μάθει πως αυτό τον φόνο δεν τον έκανε ποτέ η μητέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο πατέρας του Δούκα Σεβαστού σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη. Και για να μη μπει φυλακή αυτός , μπήκε η μητέρα του MaΒόσκαρη στην φυλάκη. Ο Σέργιος Σεβαστός πήρε το παιδί τότε Μάνο Βόσκαρη στην προστασία του γιατί είναι γιος του.

Άγριες Μέλισσες: Η κακοποίηση της Σοφούλας

Ο Βόσκαρης δε γνωρίζει την αλήθεια. Όταν τη μάθει θα ξεκινήσει η αντιστροφή μέτρηση και όπως θα δούμε παρακάτω Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί. Δεν μπορεί να πιστεψεί πως ο Σεργιος Σεβαστος τον παράτησε, πως το μίσος για τη μητέρα του ήταν άδικο, πως ο Δούκας είναι αδέρφος του και έτσι ξεκινα η αποδυναμώση του.

Μετά από τη δίκη κατά του Βόσκαρη, η Ελένη , λέει σε όλους στο Διαφάνι αυτά που πέρασε στην φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη. Για τους βιασμούς,την έκτρωση και το ξύλο. Όλο το χωριό στέκεται σα Γροθιά στο πλάι της Ελένης και Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYTV, , κάνουν στο Βόσκαρη τη ζωή δύσκολη. Λίγοι είναι αυτοί που θα τον στηρίξουν πλέον. Ακόμη και η Σοφούλα έχει αρχίσει να αμφιβάλλει.

Ο Αλέξης ενημερώνει την Ελένη πως ο Βόσκαρης θα πάει σε δίκη και ο εφιάλτης του Βόσκαρη γίνεται πραγματικότητα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεσπάι στην Σοφούλα.

 

Άγριες Μέλισσες: Η βραδιά του γάμου

Από τη πρώτη μέρα του γάμου τους. η Σοφούλα με τον Βόσκαρη παντρεύονται χωρίς κανένας από την οικογένεια της Σοφούλας να είναι εκεί! Το όνειρο μετατρέπεται σε εφιάλτης και το ίδιο βράδυ του γάμου Ο Βόσκαρης θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην Σοφούλα.! Θα την βιάσει και αυτή θα είναι μόνο η αρχή για τα άγρια βασανιστήρια που θα υποστεί η Σοφούλα, η οποία εκτός από τον βιασμό και τον εξευτελισμό, Θα δεχτεί και τη σωματική βία.

Η κòρη του Τόλλια έχει ήδη μετανιώσει για την επιλογή της να παντρευτεί τον Βόσκαρη ,ακόμη σκέφτεται πως δεν άξιζε να χαλάσει τον αρραβώνα της με τον Άγγελο και πλέον ψάχνει τρόπους να γλιτώσει από το τέρας που λέγεται Βόσκαρης.

Η καταγγελία και το τέλος του Βόσκαρη

Η Σοφούλα καταγγέλλει το Βόσκαρη για όλα αυτά που πέρασε στα χέρια του και η Ελένη στέκεται στο πλευρό της. Το τέλος του Βόσκαρη ξεκινά. Ο Βόσκαρης μπαίνει επιτέλους φυλακή . Πλέων η κάθαρση ήρθε . Για την Ελένη και για όλα τα θύματα του Βόσκαρη. Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί και τα θύματα του απελευθερώνονται. Για πάντα.

Ο Βόσκαρης είναι μέσα στη φυλακή, σα ταύρος μπροστά σε κόκκινο πανί. Το κελί για εκείνον δείχνει με κόλαση. Δεν αντέχει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ελένη Σταμίρη τον νίκησε. Και έτσι προχωρά στην απονενοημένη πράξη. Ο Βόσκαρης αυτοκτονεί και η σκηνή θα είναι καθηλωτική και την περιμένουμε πως και πως στα επόμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες.

 

Νεφέλη Κουλούρη: Οι αποκαλύψεις της για την επιτυχημένη σειρά

Η Δόμνα βιώνει μία πολύ δύσκολη συνθήκη έπειτα από τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή και την σχέση του με τη Δρόσω.
Την οποία φυσικά εκείνη δε γνωρίζει και ακόμη δε φαίνεται να τη μαθαίνει.

Ο Μελέτης ξεκινά με πολύ καλή διάθεση να γνωρίσει τη Δόμνα μαθαίνοντας ότι είναι αδελφή του.
Ο Μελέτης δέχεται απανωτά σοκ. Δίνει βάρος στην αδελφική σχέση που έχει με τη Δόμνα. Εκείνη δεν είναι αρνητική υπό την έννοια ότι είναι μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ονειρεύονταν έναν αδελφό. Το έλεγε άλλωστε στην Πηνελόπη όταν ζούσε στο σπίτι των Σεβαστών πώς θα ήθελε να έχει μεγάλη οικογένεια.

Η φοβία και η αγωνία του Σωκράτη έγκειται στο πώς θα αντιδράσει η Δόμνα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού εξαιτίας του ότι τη μεγάλωσε με τρομερή προστασία και αγάπη. Δε διέκρινε ποτέ το αληθινό του πρόσωπο.
«Αυτό ακριβώς φοβάται και εκείνος γι’ αυτό είναι αρνητικός στο να αναπτύξουν σχέση τα δύο αδέλφια. Δε θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βιαστής. Η Δόμνα δε το μαθαίνει ακόμα. Όταν το πληροφορηθεί θα γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος της. Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της. Ξαφνικά θα χάσει την πίστη την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη», λέει η Νεφέλη Κουλούρη στο «7 Μέρες TV».

enimerotiko.gr