Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με τον βιαστή της
3 years, 4 months ago
6

Συγκλονιστικές εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”. Η Ανέτ συναντά τον Σωκράτη Θέμελη, τον άνδρα που της κατέστρεψε τη ζωή. Τι θα δούμε τη Δευτέρα (23/11) και την Τρίτη (24/11).

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις και οι ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, που έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν.

Η Ανέτ επιστρέφει στο Διαφάνι και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια με τον Σωκράτη Θέμελη, τον βιαστή της και πατέρα του Μελέτη.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και τον Συνεταιρισμό, που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει. Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση. Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε- δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Τάκης βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο για να μαζέψει χρήματα ενώ η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη μ’ έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

 News247.gr.