Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα μαθαίνει ότι o αδερφός της ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού
3 years, 2 months ago
6

Ποια θα είναι η αντίδρασή της απέναντι στον πατέρα της;

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Η Νεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη Δόμνα στη δημοφιλή σειρά αποκάλυψε πως θα μάθει ότι ο Μελέτης είναι αδερφός της και είναι παιδί βιασμού.

Η Δόμνα βιώνει μία πολύ δύσκολη συνθήκη έπειτα από τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή και την σχέση του με τη Δρόσω.
Την οποία φυσικά εκείνη δε γνωρίζει και ακόμη δε φαίνεται να τη μαθαίνει.

Ο Μελέτης ξεκινά με πολύ καλή διάθεση να γνωρίσει τη Δόμνα μαθαίνοντας ότι είναι αδελφή του.
Ο Μελέτης δέχεται απανωτά σοκ. Δίνει βάρος στην αδελφική σχέση που έχει με τη Δόμνα. Εκείνη δεν είναι αρνητική υπό την έννοια ότι είναι μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ονειρεύονταν έναν αδελφό. Το έλεγε άλλωστε στην Πηνελόπη όταν ζούσε στο σπίτι των Σεβαστών πώς θα ήθελε να έχει μεγάλη οικογένεια.

Η φοβία και η αγωνία του Σωκράτη έγκειται στο πώς θα αντιδράσει η Δόμνα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού εξαιτίας του ότι τη μεγάλωσε με τρομερή προστασία και αγάπη. Δε διέκρινε ποτέ το αληθινό του πρόσωπο.
«Αυτό ακριβώς φοβάται και εκείνος γι’ αυτό είναι αρνητικός στο να αναπτύξουν σχέση τα δύο αδέλφια. Δε θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βιαστής. Η Δόμνα δε το μαθαίνει ακόμα. Όταν το πληροφορηθεί θα γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος της. Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της. Ξαφνικά θα χάσει την πίστη την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη», λέει η Νεφέλη Κουλούρη στο «7 Μέρες TV».