Άγριες Μέλισσες: Η Ζωρζέτ «δικάζει» τον Νικηφόρο και το Twitter «προσκυνάει»
3 years, 1 month ago
6

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι και οι χρήστες στο Twitter παραμένουν ενεργητικότατοι

Τα επεισόδια και οι εξελίξεις στο δημοφιλές τηλεοπτικό σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και καλύτερα και το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να περιμένει με αγωνία να δει όλα όσα διαδραματίζονται στο Διαφάνι.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (18/3) είχε τα πάντα εκτός από σκηνές της δίκης και πολλές ήταν φορές που οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν τόσο από τις ερμηνείες όσο κι από τις εξελίξεις στην πλοκή.

Μπορεί η συνάντηση που περιμέναμε περισσότερο από όλες να ήταν αυτή της Μυρσίνης με τη Δρόσω, στην οποία και αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά» η μία με την άλλη, όμως μία ήταν σκηνή που μας έκανε το τηλεοπτικό κοινό να χειροκροτήσει.

Και όχι σε αυτή δεν πρωταγωνιστούσε ο Δούκας, ούτε ο Κωνσταντής.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από τη σκηνή που μας άφησε στο βράδυ της Τετάρτης, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να αποκαλύπτουν στη Ζωρζέτ για το παιδί και τη Δρόσω. Και μπορεί η Ζωρζέτ να μην έχει πολλούς φανς, εχθές όμως έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

Μια φράση της μόνο ήταν αρκετή για να κάνει το Twitter να την αποθεώσει. Προσπαθώντας να βρει μια λύση ακούγοντας τον Νικηφόρο να κατηγορεί μόνο τη Δρόσω, έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.

«Εσύ Νικηφόρε έχεις κάνει την αυτοκριτική σου;», την ακούσαμε να λέει και το Twitter δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να τη σχολιάζει.

Κι επιτέλους εδώ που τα λέμε, κάποιος έπρεπε να βάλει στη θέση του τον Νικηφόρο.

          

in.gr