Άγριες Μέλισσες: Ο χωρισμός που θα αναστατώσει τον μικρό Σέργιο
2 years, 11 months ago
6

Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού θα αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στο σπίτι του Προύσαλη δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη από την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31 Μαρτίου, στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Μόνο που η χαρά της Ελένης δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της.

Ο Βόσκαρης, μετά και την κατάθεση της Σοφούλας, κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31 Μαρτίου, στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού στο επεισόδιο της Τετάρτης, 31 Μαρτίου, στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες:

in.gr