Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταστρέφονται – Η μεγάλη αλλαγή στις ζωές τους
2 years, 8 months ago
6

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει και όλοι οι πιστοί τηλεθεατές του αγαπημένου σίριαλ περιμένουν πως και πως τη στιγμή που θα συντονιστούν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους και θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Μπορεί οι πρώτες σκηνές να γυρίζονται αυτή την περίοδο, όμως τα spoilers για τι μέλλει γενέσθαι στις «Άγριες Μέλισσες» έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύπτει η Σοφία Τσίρκα στο “MY tv”, αυτό που η Μυρσίνη φοβόταν περισσότερο στη ζωή της ήταν να μην χάσει από κοντά της τα παιδιά της, γεγονός που συνέβη στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη στο περιθώριο

Τα παιδιά του Δούκα και της Μυρσίνης γύρισαν την πλάτη στους γονείς τους, δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που πέρασαν τόσο οι αδελφές Σταμίρη όσο και πολλοί άλλοι στο Διαφάνι. Στον τρίτο κύκλο της σειράς, αυτή η συνθήκη δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα συνεχίσουν να μένουν στη Λάρισα, αφού στο Διαφάνι είναι ανεπιθύμητοι, προσπαθώντας να χτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Μια ζωή που πλέον χαρακτηρίζεται από μοναξιά.

Η νέα ζωή της Πηνελόπης

Η Πηνελόπη βρίσκεται στο Παρίσι για να σπουδάσει Νομικά, ενώ ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες διαφορές τους. Τα δύο αδέλφια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα ανοίξουν ένα μαγαζί στη Λάρισα. Όσο και αν η Μυρσίνη προσπαθεί να αποκτήσει επαφή μαζί τους, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να διακόψουν κάθε δίαυλο επικοινωνίας.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα δούμε την Πηνελόπη να επιστρέφει στο Διαφάνι πιο δυνατή και αποφασισμένη από ποτέ, καθώς ο θάνατος του Αλέξη την έχει αλλάξει. Και για εκείνη, οι γονείς της δεν είναι τίποτα άλλο παρά δολοφόνοι. Η Πηνελόπη θα σταθεί στο πλευρό των αδερφών της, καθώς θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Αλέξη, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως πίσω από αυτόν βρίσκεται ο πατέρας της.

Ο Δούκας «μαραζώνει»

Όσον αφορά στον Δούκα Σεβαστό, η ψυχολογική του κατάσταση μετά τον θάνατο των δύο αδερφών του είναι άσχημη. Και η απόφαση των παιδιών του να του γυρίσουν την πλάτη αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. Σύμμαχος στο πλευρό του είναι μονάχα η Μυρσίνη. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους και να ορθοποδήσουν.

Ο Δούκας θα αφήσει τα χωράφια του στο Διαφάνι και θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία. Ακόμα, θα συνεργαστεί με τη Χούντα, γεγονός που θα τον φέρει ξανά σε σύγκρουση με τα παιδιά του. Οι Σεβαστοί θα μένουν στην ίδια πόλη, αλλά θα είναι σαν ξένοι…

in.gr