Άγριες Μέλισσες: Ο παπά Γρηγόρης έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για το τέλος της σειράς
1 year, 9 months ago
6

Οι «Άγριες Μέλισσες», μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων, ετοιμάζονται μετά από τρεις σεζόν να ρίξουν τίτλους τέλους.

Το τελευταίο γύρισμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα γίνει στις 15 Ιουνίου και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν ένα φινάλε που θα αφήσει άφωνο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπά Γρηγόρης του Διαφανίου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και έκανε αποκαλύψεις για το φινάλε.

«Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Στο τελευταίο επεισόδιο θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία σκηνή γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε. Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους, θα χάσουμε πολύ κόσμο κι από τους δικούς μας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει. Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά».

in.gr