Άγριες Μέλισσες: Όταν ο «Δούκας Σεβαστός» έπαιζε στη Λάμψη
3 years, 1 month ago
6

Ο Λεωνίδας Κακούρης o τηλεοπτικός «Δούκας Σεβαστός» από τις «Άγριες Μέλισσες» πραγματικά αγνώριστος από την εποχή που έπαιζε στην «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου

Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν καταφέρει μέσα από ένα συναρπαστικό σενάριο και αξιόλογες ερμηνείες ηθοποιών να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν σε κάθε επεισόδιο τις εξελίξεις στο Διαφάνι.

Μια από αυτές τις ξεχωριστές ερμηνείες είναι κι αυτή του Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος ενσαρκώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον τηλεοπτικό «Δούκα Σεβαστό».

Ακόμη θυμόμαστε τη συγκλονιστική ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη (Δούκας Σεβαστός) στη συνάντηση που είχε με τον Θέμελη στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο Δούκας τον σκότωσε για τον βιασμό της αδερφής του πριν από κάποια χρόνια, ενώ λίγο νωρίτερα τον βλέπαμε να ακούει με απίστευτη υπομονή τον Σωκράτη να μιλάει για την Ανέτ, κατηγορώντας τη παράλληλα για ό,τι έγινε.

Το Twitter αποθέωσε τον Δούκα για τη στάση του, αν και ένας φόνος ποτέ δεν είναι η λύση, όμως δεν ήταν η πρώτη μέρα που το Twitter τον δόξαζε.

Ένα επεισόδιο πριν είχαμε συνάντηση κορυφής με την Ελένη και τον Δούκα να ανταλλάζουν μεταξύ τους καλοσύνες, και με εκείνον να της εύχεται να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή.

Αναμένοντας λοιπόν να δούμε τη δίκη της Ελένης, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά συνδέει τον Δούκα με τον Βόσκαρη, συνειδητοποιήσαμε κάτι. Και όσο το σκεφτόμαστε τόσο δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Εσύ θυμάσαι τον «Δούκα Σεβαστό» από τις Άγριες Μέλισσες όταν έπαιζε στη Λάμψη;

Αν όχι σίγουρα σε δικαιολογούμε γιατί έχουν περάσει και τριάντα χρόνια από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται. Ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε τον ρόλο του Τίμου Δράκου και πραγματικά είναι αγνώριστος.