Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας φεύγει από τη ζωή στον τρίτο κύκλο
2 years, 9 months ago
6

Δεν πρόλαβε καλά καλά να πέσει η αυλαία του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, και τα spoiler και οι ανατροπές για τον τρίτο κύκλο άρχισαν ήδη να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «7» στο The Caller ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τον τρίτο κύκλο της σειράς που έρχεται γύρω στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

«Δεν ήθελα να παίξω τον αστυνομικό, τους αντιπαθώ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Όταν όμως διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια διαπίστωσα ότι αυτός ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες έχει πολύ πράγμα από κάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Σουξές.

«Δεν αληθεύει πως όσοι πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά για τον τρίτο κύκλο, σε καμία περίπτωση. Μια φήμη λέει ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου που επιλέχθηκαν, επιλέχθηκαν γιατί οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι γνωστοί, δεν πήγαν γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Σουξές.

Ο Γιώργος Σουξές συνέχισε για τις Άγριες Μέλισσες:

«Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ.

Αν αληθεύει το spoiler, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω.

Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”. Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος».

Ο Γιώργος Σουξές, μάλιστα, αποκάλυψε πως από τότε που ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες δέχεται αρκετές γυμνές φωτογραφίες στα social media και από γυναίκες, αλλά και από άντρες!

in.gr