Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα γίνει με τα ζευγάρια στο Διαφάνι;
2 years, 9 months ago
6

Η αυλαία του φετινού κύκλου για τις Άγριες Μέλισσες πέφτει και θα είναι αιματηρή.

Η επόμενη μέρα στο Διαφάνι βρίσκει τους ήρωες με απώλειες, αλλά και με νέες συμμαχίες.

Κάποιοι μένουν στο χωριό και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα χωρίς όμως να κόβουν εντελώς τους δεσμούς τους.

Η νέα γενιά Σεβαστών και των Σταμίρη παίρνει τα ηνία, αποφασισμένη να μην αφήσει την διχόνοια να επικρατήσει και η ζωή συνεχίζεται κάτω από το ζοφερό πέπλο της δικτατορίας του 1967…

Τι θα συμβεί όμως στα ζευγάρια της σειράς;

Ελένη – Λάμπρος
Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, αποφασισμένοι να μείνουν μακριά από τον Δούκα και να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή, η Ελένη με τον Λάμπρο πρέπει τώρα να δουλέψουν σκληρά για να προχωρήσουν.

Το θέμα της έλλειψης του παιδιού δεν θα σταθεί ικανό να τους χωρίσει, ούτε καν να φέρει σύννεφα στον γαλανό ουρανό τους. Η Ελένη όμως, δεν ξέρει να κρατά το στόμα της κλειστό απέναντι στην αδικία και αυτό θα τη βάλει σε μπελάδες, με το νέο καθεστώς που στο Διαφάνι θα εκπροσωπήσει ένας σκληρός και αδίστακτος άντρας (Αιμίλιος Χειλάκης).

Η ζωή έχει προσφέρει άπλετο πόνο στη Σταμίρη, όμως το παιδί που τόσο θέλει με τον Λάμπρο δεν θα αργήσει να φανεί…

Δρόσω – Κωνσταντής
Το ζευγάρι αυτό είχε πολλά εμπόδια να περάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δοκιμάστηκαν, πιέστηκαν, χώρισαν, τα ξαναβρήκαν, υπό μια έννοια έσωσε ο ένας τον άλλον. Και τώρα Δρόσω και Κωνσταντής είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προσκλήσεις της επόμενης μέρες και να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Έχουν αντιληφθεί ότι η νέα γενιά των Σεβαστών αλλά και των Σταμίρη πρέπει να διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος και να μην τα επαναλάβει, αλλιώς ένας νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει…

Ασημίνα – Νικηφόρος
Μπορεί φαινομενικά το πρώην ζευγάρι να έχει πολλά που τα χωρίζουν, σε δεύτερο επίπεδο όμως η Ασημίνα τρέφει ακόμη αισθήματα για τον Νικηφόρο, το ίδιο και εκείνος. Όλα αυτά τα χρόνια συνέβησαν πολλά ανάμεσα τους, όμως δεν μπορούν να ξεχάσουν το πόσο ερωτευμένοι υπήρξαν, έστω και αν αυτή η εποχή φαντάζει λες και δεν την έζησαν ποτέ.

Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Δούκα, αλλά και για να κρατήσουν τον Σέργιο σε ψυχική ηρεμία. Το μέλλον μπορεί να τους επιφυλάσσει και μια επανασύνδεση…

Ρίζω – Προύσαλης
Μπλεξίματα με τη δικτατορία θα έχει ο Προύσαλης, που θα δει τα πάντα να γκρεμίζονται γύρω του από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Ρίζω θέλει να στηρίξει τον άντρα της στις δύσκολες στιγμές που περνά και θα τα καταφέρει, όμως η ζωή τους δεν θα είναι ξανά ποτέ η ίδια και δεν αποκλείεται τα κακά μαντάτα να χτυπήσουν και τη δική τους οικογένεια, με την υγεία της κυρα-Δέσπως να κλονίζεται…

Μυρσίνη – Δούκας
Μετά τον κακό χαμό που έγινε τη μαύρη νύχτα του Διαφανίου και για να αποφύγει τις συνέπειες, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και χάνονται από προσώπου γης. Φυσικά, δεν πάνε πολύ μακριά αλλά ως τη Λάρισα, ώστε να μην προκαλούν τους συγχωριανούς τους με την παρουσία τους. Από εκεί ο Δούκας καταστρώνει τα νέα του σχέδια, όμως η δικτατορία έρχεται και ανατρέπει τα πάντα.

Τώρα πρέπει να βρει συμμαχίες στο νέο καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων.

Η Μυρσίνη από την πλευρά της προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά της, όμως η σχέση τους μοιάζει κατεστραμμένη.

Ουρανία – Κυριάκος
Τα όνειρα δεν μπορούν να περιμένουν και η Ουρανία θέλει πολύ να πετύχει σε αυτό που κάνει και, γιατί, όχι, να καταφέρει ακόμα και να φτιάξει τον δικό της οίκο μόδας.

Ο Σαραντόπουλος έχει κατορθώσει να διεισδύσει για τα καλά ανάμεσα σε εκείνη και τον Κυριάκο, καθώς έχει δει πως ο σύζυγός της δεν τη στηρίζει στα όνειρά της.

Ο γάμος τους θα περάσει κρίση, αφού η Ουρανία θέλει να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μακριά από όλα όσα την κρατούν πίσω.

Μελέτης – Πηνελόπη
Πληγωμένη από τον θάνατο του Αλέξη και γεμάτη τύψεις για όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν αλλιώς, η Πηνελόπη φεύγει μακριά για να ξεχάσει και κυρίως για να μη βλέπει μπροστά της τον πατέρα της. Στο Παρίσι θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, όμως μπορείς να τρέξεις μακριά από όλα, αλλά όχι και από αυτά που έχεις στο κεφάλι σου.

Την ίδια στιγμή, ο Μελέτης στο Διαφάνι προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες και τα πατήματα στο νέο καθεστώς, κάτι που θα καταφέρει πολύ εύκολα, μπλέκοντας και πάλι με κακές παρέες. Οι δρόμοι των δύο πρώην εραστών θα ανταμώσουν ξανά, όμως η ευτυχία τους φαντάζει πλέον άπιαστο όνειρο.

Σοφούλα – Άγγελος
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε! Αυτό το ζευγάρι πήρε τα μαθήματά του και τώρα δείχνει να βάζει πλώρη για την ευτυχία. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι έτσι απλά ευτυχισμένος σε αυτό το χωριό, ακόμα και αν έχει περάσει ήδη τα πάνδεινα.

Με την αλλαγή του καθεστώτος, ο Άγγελος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, παλεύοντας για τα πιστεύω του.

Η Σοφούλα θα προσπαθήσει να τον στηρίξει, όμως είναι εκείνη που πάντα μπλέκει σε μπελάδες και χρειάζεται εκείνον για να τη σώσει.

in.gr