Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «αποχαιρετά» τον σπουδαίο Γιώργο Γάλλο – Δεν ήμασταν έτοιμοι για το θάνατό σου
2 years, 9 months ago
6

Οι Άγριες Μέλισσες για δύο τηλεοπτικές σεζόν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες βράδυ κατόρθωσαν να καθηλώσουν το κοινό.

Χθες βράδυ οι τηλεθεατές με κομμένη την ανάσα είδαν το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος, μετά από τη μεγάλη φωτιά στο χωριό υπό τις εντολές Μυρσίνης η οποία διψούσε διακαώς να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη.

Η καταστροφή συντάραξε το χωριό με δύο θανάτους να προκαλούν ρίγη συγκίνησης. Η αυτοκτονία της Ανέτ στο προτελευταίο επεισόδιο και ο θάνατος του Μιλτιάδη στο τελευταίο επεισόδιο προκάλεσαν ντελίριο στο Twitter με τους χρήστες να βραβεύουν με… Όσκαρ ερμηνείας τον εξαιρετικό ηθοποιό Γιώργο Γάλλο που τον ενσάρκωσε.

Ο Μιλτιάδης Σεβαστός βοήθησε και έσωσε τις αδελφές Σταμίρη από βέβαιο θάνατο θυσιάζοντας τον εαυτό του. Καθήλωσε το κοινό με τη συγκλονιστική του ερμηνεία όταν λαβωμένος πήγε στο σπίτι του αδερφού του του Δούκα, και αφού ήρθε αντιμέτωπος με τη νεκρή αδελφή του, την Ανέτ, ο ήρωας αποφάσισε να «παραδοθεί» και να πάει να συναντήσει τον αδικοχαμένο γιο του.

Ο Μιλτιάδης πήγε κοντά στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο Γιάννος, και εκεί εξαντλημένος άλλα γαλήνιος έγειρε πάνω σε ένα κορμό δέντρου και όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο θρήνος και οι λυγμοί του μεγάλου του γιου, του Λάμπρου, και της συζύγου του, της Βιολέτας, ήταν πραγματικά ανατριχιαστικοί… Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η ταλαντούχα Θεοφανία Παπαθωμά συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους.

Τα tweets αποθεώνουν τον Γιώργο Γάλλο – Υπεραταντούχοι Γκοτσόπουλος, Παπαθωμά

 

O Δούκας έχει στα χέρια του την νεκρή Ανέτ
Ιδιαίτερη σκηνή όμως ήταν και εκείνη του Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος έχει στα χέρια του την αδερφή του και κλαίει απαρηγόρητος αλλά και γεμάτος τύψεις και ενοχές πάνω από το άψυχο κορμί της. Οι χρήστες στο Twitter για πρώτη φορά «λυπούνται» τον αιμοδιψή Δούκα Σεβαστού αναγνωρίζοντας το υποκριτικό ταλέντο του Λεωνίδα Κακούρη ο οποίος μέσα από την ερμηνεία του καταφέρνει συγκινήσει το κοινό…

Τα tweets μισούν τον Δούκα, λατρεύουν τον Κακούρη