Άγριες Μέλισσες: Το βίντεο από τα γυρίσματα που μας έκανε να λιώσουμε
2 years, 8 months ago
6

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν σχεδόν δύο μήνες που έχουν ρίξει αυλαία, και φυσικά όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον τρίτο κύκλο να επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Σε νέα εποχή γεμάτη δυσκολίες θα επιστρέψουν οι Μέλισσες στις οθόνες μας και ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια spoiler για το τι θα δούμε από Σεπτέμβρη.

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχουν μέρες που βλέπουμε μέσα από τα social τω ηθοποιών φωτογραφίες και βίντεο από τον χώρο που προετοιμάζονται.

Με δύο μαμάδες ο μικρός Σέργιος στα γυρίσματα

Στις εβδομάδες αυτές που έχουν περάσει έχουμε δει αρκετούς από τους ηθοποιούς να ανεβάζουν story από τα γυρίσματα, ανάμεσά τους ο κοινοτάρχης Περικλής Τόλλιας (Χρήστος Πλαΐνης) η Ουρανία (Αμαλία Καβάλη) και ο χωροφύλακας Άγγελος (Νίκος Λεκάκης).

Εχθές το απόγευμα (26/7/21) ήταν η σειρά της Δανάης Μιχαλάκη να ανεβάσει story από τα γυρίσματα. Η τηλεοπτική Δρόσω έκανε repost από άλλον λογαριασμό το πιο cute βίντεο από τα γυρίσματα, στο οποίο απαθανατιζόταν η ίδια, ο μικρός Σέργιος (aka Σπύρος Ντούγιας) και η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου).

Το βίντεο ήταν ένα boomerang με τους τρεις τους να χοροπηδούν στο πλατό, ανάμεσα σε καλώδια και σκηνικά.

Σε επόμενο story είδαμε πάντως και φωτογραφίες πιθανότατα από γυρίσματα του τρίτου κύκλου, οι οποίες μας έδωσαν ακόμη περισσότερους λόγους να αδημονούμε!

Τα story του Λάμπρου στη Λέρο

Σύμφωνα με το TV24, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζεται με θέα τη θάλασσα, με τα γυρίσματα να μη πραγματοποιούνται πράγματι στη Λέρο, όπως πολλοί περίμεναν. Το εν λόγω δημοσίευμα υποστήριζε πως σκηνικά από τις Μέλισσες έχουν στηθεί στον Μαραθώνα, με το συνεργείο να μη μετακινείται εκτός Αττικής.

Παρόλα αυτά το δημοσίευμα αυτό διαψεύστηκε με τα story του Λάμπρου πριν από μία εβδομάδα. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος ξύρισε το μούσι που είχε αφήσει όσο έκανε διακοπές στην Ισπανία, και έκανε stories στο Instagram από διάφορα σημεία του νησιού της Λέρου.