Αγvώpιστη πριν τις πλαστικές: Η φώτο της Ναταλίας Γερμανού δείχνει το “άλλο” πρόσωπο και την αλλαγή στα 56 της
7 months, 14 days ago
6

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία εδώ και χρόνια σημειώνει σημαντική πορεία.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο τη βλέπουμε τα μεσημέρια στο «τιμόνι» της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει πειραματιστεί και με την εμφάνισή της. Πολλοί τη θυμόμαστε ως ξανθιά κριτή στο Fame Story, ενώ πλέον είναι καστανή.

Ναταλία Γερμανού

 

Στο παρελθόν η ίδια απαντώντας σε σχόλια για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, έδωσε την αποστομωτική απάντηση αναφέροντας: «Οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να κάνω κάποια αισθητική επέμβαση θα το κάνω χωρίς να ρωτήσω κάποιον. Μπότοξ έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, δεν περιμέναμε τώρα να φτάσουμε σε αυτή την ηλικία. Πιο δραστικά πράγματα δεν έχω κάνει».

 

Η παρουσιάστρια πριν από τρία χρόνια είχε μιλήσει για ένα αποτυχημένο μπότοξ που είχε κάνει, αποκαλύπτοντας: «Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα». Να αναφέρουμε πως στην παραπάνω εικόνα, όπου η παρουσιάστρια ήταν ακόμα ξανθιά, η αλλαγή της είναι φανερή.

enimerotiko.gr