Ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο: Η πανέμορφη σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη πριν τη Σμαράγδα Καρύδη
1 year, 11 months ago
6

Ο Θοδωρής Αθερίδης κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό οι περισσότεροι γνωρίζουν τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη.

 

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος μεγάλος έρωτας στη ζωή του, καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και για τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μοναχοκόρη του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη σύζυγό του

Όπως είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής Αθερίδης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τη σύζυγο του, Ελένη Γκασούκα, «δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη».

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο ηθοποιός επεσήμανε «σε σχέση με τον κόσμο, δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για τη Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο… Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση».

 

Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Η Ελένη Γκασούκα είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, χορογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Ανώτερη σχολή χορού της Ραλλούς Μάνου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο σύγχρονου χορού στο Παρίσι και ταυτόχρονα πήρε μέρος σε παραστάσεις του Grand Theatre de Rennes. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Αέναον Χοροθεάτρο του Daniel Lomel στη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης χορογράφησε πολλές θεατρικές παραγωγές του ΚΘΒΕ.

Συνεργάστηκε ως περφόρμερ με το Μικρό Χορευτικό Θέατρο της Λίας Μελετοπούλου. Πήρε μέρος στην παράσταση Προμηθέας του Ρόμπερτ Ουίλσον στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα της Αθήνας. Ήταν η χορογράφος της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Είναι δημιουργός της θεατρικής ομάδας Ήρωες. Από το 2005 γράφει θεατρικά έργα και σκηνοθετεί.Τα έργα της Ήρωες, Φουρκέτα, Η Φτωχούλα του Θεού, Εγώ η Γωγώ είχαν τεράστια αποδοχή από το κοινό. Την περίοδο 2014-2015 το θεατρικό έργο Εγώ η Γωγώ βραβεύτηκε από το κοινό με το Πρώτο Βραβείο Σύγχρονου Νεοελληνικού Έργου.

 

Θοδωρής Αθερίδης σύζυγος

 

enimerotiko.gr