Αλέκα Κανελλίδου: Η αποκάλυψη για το θρυλικό «Crazy Girl» της Ζωής Λάσκαρη
1 year, 4 months ago
6

Η Αλέκα Κανελλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Studio 4” το απόγευμα της Τρίτης. Η σπουδαία τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει φέτος στο μιούζικαλ “Γεια” σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

“Στο Crazy Girl είμαι εγώ πρώτη φωνή και η κόρη της Δανάης, της γνωστής, δεύτερη φωνή. Η εποχή εκείνη του ’66-67, παιδιά εμείς, η Λάσκαρη θεά. Υπήρχε ένα παραμύθι γύρω από αυτή την ιστορία. Να πουν ότι δεν τραγουδάει η Λάσκαρη; Ποτέ. Γι’ αυτό στους τίτλους της ταινίας δεν υπήρχε ποτέ το όνομά μου”, τόνισε η Αλέκα Κανελλίδου για την ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες» του Γιάννη Δαλιανίδη και πρόσθεσε:

“Κανείς δεν ήξερε για πολλά χρόνια ότι εγώ είχα τραγουδήσει το Crazy Girl. Όπως και το κομμάτι της Έλενας Ναθαναήλ στο «Επιχείρηση Απόλλων», δεν ξέρω αν υπήρχε το όνομά μου στους τίτλους. Ήταν συνήθεια της εποχής. Αυτοί οι σκηνοθέτες τότε έφτιαχναν ένα παραμύθι, ότι τραγουδάει πολύ ωραία η Έλενα, τραγουδάει πολύ ωραία η Ζωίτσα. Καλή τους ώρα και στις δύο”.

instyle.gr