Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Ρίτσαρντ Λι… ένας μεγάλος έρωτας στις παραλίες της Βραζιλίας – Δείτε φωτογραφίες
2 years, 3 months ago
6

Το super model πέρασε διαφορετικά την περίοδο των Χριστουγέννων – Οι παπαράτσι την εντόπισαν να απολαμβάνει τις βουτιές της με τον σύντροφό της στη Φλοριανόπολις

Ταξίδι στην πατρίδα της τη Βραζιλία πραγματοποίησε με τον αγαπημένο της η Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Το 40χρονο super model πέρασε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές βουτώντας στα νερά της Φλοριανόπολις με τον σύντροφό της, Ρίτσαρντ Λι.

SPL5282632_020

Η καλλονή που μεσουράνησε στις πιο διάσημες πασαρέλες παγκοσμίως και ήταν ένα από τα πιο γνωστά αγγελάκια της «Victoria’s Secret» μέχρι και σήμερα διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ξένης showbiz και το απέδειξε για άλλη μία φορά μέσα στο μικροσκοπικό λευκό μπικίνι της.

SPL5282632_044

Δίπλα στον -εξίσου εντυπωσιακό- σύντροφό της, ο οποίος ήταν επίσης μοντέλο στο παρελθόν, η 40χρονη καλλονή δείχνει να περνάει πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Ο φακός των παπαράτσι πέτυχε επανειλημμένα το ζευγάρι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά τόσο έξω όσο και μέσα στο νερό, ενώ κρατούσε συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου.

SPL5282632_037
SPL5282632_010

Η σχέση τους μετράει μόλις λίγους μήνες, όμως παρόλα αυτά δείχνει να πηγαίνει σοβαρά. Δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο, ενώ τα ταξίδια και οι εξορμήσεις τους είναι όλο και πιο συχνές το τελευταίο διάστημα.

SPL5282632_035

Το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό τον Φεβρουάριο, όταν εμφανίστηκαν μαζί σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Οι δυο τους έχουν αναλάβει μαζί τη φροντίδα των παιδιών της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την 13χρονη Άνγια και τον 9χρονο Νόα που απέκτησε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της και συνιδρυτή της εταιρείας ενδυμάτων  RE/DONE, Τζέιμι Μαζούρ.

Μάλιστα, το μέρος που επέλεξε το ζευγάρι να περάσει την Πρωτοχρονιά, η Φλοριανόπολις είναι ο τόπος που γεννήθηκαν τα παιδιά της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE