Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Ξανά ερωτευμένη η ηθοποιός
2 years, 6 months ago
6

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαίνεται ότι άνοιξε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή της.

Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη βρίσκεται σε σχέση με γοητευτικό άντρα, ενώ η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων.

Ο σύντροφός της δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ όσοι γνωρίζουν την ηθοποιό λένε με νόημα πως «η Αλεξάνδρα χαμογελά και πάλι». Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της στο περιοδικό στις αρχές του χρόνου είχε κάνει έναν προσωπικό απολογισμό, όπου, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει: «Πάντα κοιτούσα ποια ήταν τα δικά μου λάθη που οδηγούσαν στο τέλος μια σχέσης και στη συνέχεια έβλεπα τα λάθη του άλλου. Πρέπει όμως πάνω από όλα να βλέπουμε τον εαυτό μας. Γιατί και ο άνθρωπος που επιλέγουμε είναι ο καθρέφτης μας».

Σχετικά με τον χωρισμό της από τον Σωτήρη Χατζάκη και τις σχέσεις τους σήμερα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν στο περιοδικό ΕΓΩ: «Δεν είμαστε μαζί, διατηρούμε όμως εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με πάρα πολλή αγάπη. Σαν άνθρωποι που αγαπήθηκαν, είναι ντροπή να μην ανταλλάσσεις μια κουβέντα με τον άνθρωπο που ήσουν τόσο καιρό».

 

in.gr