Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Επίσημοι τίτλοι τέλους στον γάμο της
3 months, 25 days ago
6

Οριστικοί τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, πέφτουν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ειδικότερα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε ότι οριστικοποιείται το διαζύγιό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η ίδια υπογράμμισε ωστόσο πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Με αφορμή την επαγγελματική φωτογράφιση που είχε ως νύφη με τον Τρύφωνα Σαμαρα, μίλησε για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω πάρει το νυφικό από φόβο. Από τον Αριστομένη έχει μόνο καλές αναμνήσεις. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τον γάμο πλέον τον έχω λίγο απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση.

Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε για αυτό κάναμε διάλλειμα. Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο».

Η ίδια πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, αλλά έχει αλλάξει η μορφή σχέσης.

Δεν ήταν οι πραγματικοί λόγοι ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να πατήσω λίγο στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα: