Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – «Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου τον Αλέξη Μινωτή στο Ηρώδειο, του έκανα μήνυση»
2 years, 5 months ago
6

«Δεν είχα την τύχη να παίξω στο θεατρικό, αλλά έχω την τύχη να περάσω μια ολόκληρη τηλεοπτική σαιζόν στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», ανέφερε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

«Θα ήθελα να έπαιζα και λίγο παραπάνω ως Ηλίας Λαλαμπίρδας, στενοχωριέμαι που παίζω στα 13 από τα  26 επεισόδια», είπε για το ρόλο του στη σειρά.

«Αγαπημένες δουλείες των Ρέππα- Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», «Το παιχνίδι του δολοφόνου», «Γαμπροί για πούλημα», «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε».

Η συνάντηση με την Μαρία Κάλλας και η σοκολάτα

«Συνάντησα τη Μαρία Κάλλας 5 φορές στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου, Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή που τη σκηνοθέτησε αρκετές φορές», δήλωσε για την αξέχαστη σοπράνο.

Και συνέχισε  «ήμουν στο Ντάλας 10 ετών, φοβόμουν την Κάλλας, έριξα εάν σκηνικό στην πρόβα κι εκείνη με πήρε στο καμαρίνι και μου έδωσε λευκή σοκολάτα».

«Η  Κατίνα Παξινού ήταν φιλελεύθερη και επαναστάτρια και η μονή που μου έδωσε την ευλογιά της όταν είπα ότι θα γίνω ηθοποιός», τόνισε για τη γιαγιά του.

«Μου έκλεψαν τον αναπτήρα και τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό που μου χάρισε η γιαγιά μου», ανέφερε για την απώλεια των προσωπικών του κειμηλίων.

«Την Παξινού περισσότερο την ένοιαζε αν σου αρέσει το παστίτσιο της πάρα οι ερμηνείες της, ήταν σπουδαία μαγείρισσα. Ήταν αθυρόστομη και είχε εάν συνδυασμό μεγάλης αρχοντιάς και μεγάλης λαϊκότητας», αποκάλυψε για την καθημερινότητα της.

«Το Όσκαρ της Κατίνας Παξινού υπάρχει και το έχω στο σπίτι μου», διαψεύδοντας τις φήμες που ακούγονται για το αγαλματίδιο της Ελληνίδας ηθοποιού.

Η διαμάχη με τον Αλέξη Μινωτή

«Μήνυσα δυο φορές τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, μια όταν με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο και μια όταν τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά μας», εξομολογήθηκε για τη διαμάχη του με τον παππού του.

«Όσο ζούσε η γιαγιά μου προσπαθούσε να μπαλώσει τις διάφορες μας με τον Μινωτή γιατί είχαμε πάντα μια κόντρα παρόλο που ήταν και νονός μου. Ο  Μινωτής, ως καλλιτεχνικός διευθυντής, με έδιωξε από το Εθνικό Θέατρο γιατί ανακατεύτηκα με τα συνδικαλιστικά. Πιαστήκαμε στα χεριά με τον παππού μου στο Ηρώδειο και γίναμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, του έκανα μήνυση και φυσικά έχασα», πρόσθεσε ο κ. Αντωνόπουλος.

«Δεν μετανιώνω για τίποτε σε σχέση με τον Μινωτή, φέρθηκε πολύ μικρά!. Του κρατούσα το δάχτυλο για να κοιμηθώ και του είχα μεγάλη αγάπη. Πως αυτή η αγάπη εξελίχθηκε έτσι… ήθελα πάντα να κάνω κάτι που εκείνος δεν ενέκρινε!», σημείωσε.

«Είμαι άνθρωπος του καθήκοντος και της καλοπέρασης», είπε περιγράφοντας τον εαυτό του.

Ο κ. Αντωνόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ον λόγο που δε θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδί «αν είχα κάνει παιδιά θα ήμουν σωστός πατέρας αλλά «εις βάρος μου»

«Ως άντρας είχα και έχω επιτυχίες! Σήμερα αρέσω στις μεγάλες κυρίες και στα μικρά κοριτσάκια!», ανέφερε ο ηθοποιός για την πέραση που έχει στο γυναικείο φύλλο.

Δείτε το βίντεο

 

in.gr