Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του μετά την καταγγελία στον Φιλιππίδη
3 years, 2 months ago
6

Την περηφάνια του για το θάρρος της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, να «ορθώσει ανάστημα στους φόβους της» και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές της» εξέφρασε μέσω social media o Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά τη χθεσινή καταγγελία των τριών Ελληνίδων πρωταγωνιστριών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στα stories του στο Instagram o ηθοποιός.

anartisi_mpourdoumi

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

boom

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης καμία από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον συνάδελφό τους, δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγη ώρα μετά τα αποκαλυπτήρια πόσταρε την λέξη «Boom» την οποία εικονογράφησε με τρεις δυναμίτες, όσες και οι καταγγελίες (μέχρι στιγμής) κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. Του ανθρώπου με τον οποίο συμπράττει στην σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία του, αφού ήταν σίγουρα γνώστης του περιστατικού που αφορά την γυναίκα του.