Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Πύρρος Δήμας on air – «Δεν μπορώ να πάω στην κηδεία, δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά»
1 year, 6 months ago
6

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 42 ετών έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά.

“Από το 2000 έως το 2012 ταξιδέψαμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ το 2000, όταν έσπασε το πόδι του, ταξιδέψαμε μαζί με το αεροπλάνο και έβαλαν τα μετάλλια μπροστά. Ο Αλέξανδρος με το σπασμένο πόδι δεν μπορούσε να κάτσει αλλού. Ήταν και ψηλός. Το καλύτερο παιδί. Με το χαμόγελο, την ευγένειά του. Το 2004 στο Ολυμπιακό Χωριό μαζί. Πήρε το αίμα του πίσω με το μετάλλιο. Στο Πεκίνο είχα πάει ως αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας. Κι εκεί τον αδίκησαν, αλλά πήρε μετάλλιο”, τόνισε ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε:

“Ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά, κατά τις δύο και είχα βγει με φίλους επειδή είχα γενέθλια, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ. Σε εκείνο το σημείο λύγισε ο Πύρρος Δήμας και ξέσπασε σε κλάματα με αναφιλητά.

Και συνέχισε κλαίγοντας: “«Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν”.

Όπως είναι γνωστό η σύζυγος του Πύρρου Δήμα πέθανε από καρκίνο.