Αλέξανδρος Παπανδρέου – «Μπόρεσα μόνο να του πω σ’ αγαπώ από το τηλέφωνο»
2 years, 4 months ago
6

Για τον χαμό των αγαπημένων του ανθρώπων από κοροναϊό μίλησε το πρωί της Τρίτης (23/11) στο «Love it» ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Ο σεφ της εκπομπής αποχαιρέτησε τον πατέρα του και τη θεία του μέσα σε λίγες ημέρες, καθώςε έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας της νόσου.

Περιέγραψε on air τις δραματικές στιγμές που έζησε και απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα και να εμβολιαστούν.

«Έπρεπε να πάω να τους εμβολιάσω»

«Μέσα σε μία εβδομάδα έχασα τη θεία μου και τον μπαμπά μου και αυτό επειδή ήταν ανεμβολίαστοι. Όχι επειδή δεν ήθελαν. Από μία ηλικία και μετά, οι μεγάλοι άνθρωποι ξεμωραίνονται. Πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο.  Αν λυπάμαι για κάτι είναι επειδή έπρεπε να πάρω τον μπαμπά μου και τη θεία μου και να πάω να τους εμβολιάσω. Πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω. Αν θες να ξαναδείς τους δικούς σου πρέπει να το κάνεις», είπε και πρόσθεσε:

«Κάθε μέρα υπάρχουν 80-100 άνθρωποι σαν και εμένα που χάνουν τους δικούς τους. Θέλω να πω να πείτε στους μεγάλους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Και τα παιδιά μου τα εμβολίασα και μόλις βγει η τρίτη δόση θα πάω να την κάνω. Μου έγραψαν ότι είμαι κομματόσκυλο επειδή έλεγα στον κόσμο να εμβολιαστεί. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα, το μόνο που μπόρεσα να του κάνω ήταν να του πω σ’ αγαπώ από το τηλέφωνο».

«Λες και είμαστε στον πόλεμο»

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το νεκροταφείο του Βόλου είναι γεμάτο από ανθρώπους που έχουν «φύγει» λόγω κοροναϊού.

«Ο πατέρας μου και η θεία μου ήταν γιατροί και δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο. Απλά εμβολιαστείτε. Τον μπαμπά μου δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω και να τον αγγίξω. Μόνο από το τηλέφωνο του μίλησα και του είπα ότι τον αγαπώ. Μπορεί να μην ξαναμιλήσεις ποτέ στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το νεκροταφείο του Βόλου είναι γεμάτο από κοροναϊό. Λες και είμαστε στον πόλεμο. Η θεία μου έχασε δύο αδέρφια μέσα σε επτά ημέρες. Είναι το γαμώτο. Ο εμβολιασμός και η διπλή μάσκα είναι το μυστικό», σημείωσε.

«Ο μπαμπάς μου του έπεφτε το οξυγόνο και υπέγραψε ότι δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Ίσως επειδή ήταν γιατρός, να φοβήθηκε. Έχασε τον ένα πνεύμονα και το οξυγόνο έπεφτε. Σαν να είχε αποφασίσει το τέλος του. Η θεία μου ήταν να διασωληνωθεί, αλλά δεν το έκαναν γιατί υπήρχαν πιο νέοι που το χρειαζόντουσαν», κατέληξε ο σεφ.

 

in.gr